نشست اصحاب رسانه با استاندار چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد
کد خبر: 4128551
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶

نشست اصحاب رسانه با استاندار چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد

استاندار چهارمحال‌وبختیاری در «نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری» با اشاره به اینکه خبرنگاران پرچم‌دار امیدآفرینی، روشنگری و اطلاع‌رسانی هستند، گفت: دشمن پمپاژ ناامیدی را در دستور کار قرار دارد اما خبرنگاران در راستای امیدآفرینی تلاش می‌کنند و این مسئله قابل تقدیر است.

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار، امروز ۲۵ اسفندماه در «نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری» با اشاره به اینکه خبرنگاران پرچم‌دار امیدآفرینی، روشنگری و اطلاع‌رسانی هستند، اظهار کرد: دشمن پمپاژ ناامیدی را در دستور کار قرار دارد اما خبرنگاران در راستای امیدآفرینی تلاش می‌کنند و این مسئله قابل تقدیر است.

حیدری افزود: از سال گذشته تاکنون بحران‌های متعددی را در این استان پشت سر گذاشتیم، بحران زلزله ۱۴۰۰، سیل مردادماه‌، قطعی آب شرب در تابستان و بارش سنگین برف در کوهرنگ از جمله مهم‌ترین بحران‌هایی بود که آن‌ها را با اقدامات سریع مدیریت کردیم.

وی با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های دولت سیزدهم حضور مدیران در صحنه است، گفت: جلسات ستاد مدیریت بحران برای پیشگیری از آسیب و خسارت در زمان مقرر برگزار می‌شد و این مسئله خسارات را کاهش داد.

حیدری با اشاره به سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: در سفر تخصیص اعتبار با اولویت مناطق محروم در دستور کار قرار گرفت، پروژه‌های نیمه‌تمام که منتظر تخصیص اعتبار بودند در این سفر برای آن‌ها اعتبار مصوب شد و تلاش کردیم تا توجیه مسئولان کلان کشور برای حل مشکلات استان و گره‌گشایی را در دستور کار قرار دهیم.

هیچ اعتباری در ۱۴۰۰ برگشت نخورد

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه معاون اول رئیس جمهور برای پیگیری مسائل و مشکلات چهارمحال و بختیاری هفت جلسه با حضور چهار وزیر کلیدی برگزار کرد، تصریح کرد: اکثر پروژه‌های عمرانی استان در حال حاضر فعال هستند، پروژه آبرسانی بن به بروجن به‌صورت آزمایشی آبگیری شد و با مساعد شدن هوا تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با تأکید بر اینکه پای هلیدینگ‌های سرمایه‌گذاری مانند شستا، صندوق بازنشستگی و ... به استان باز شده است، بیان کرد: حضور این هلدینگ‌ها به ایجاد اشتغال پایدار نیز کمک می‌کند، فولاد سفیددشت ۲۸۰ نفر و فولاد تازار نیز ۱۷۰ نفر را جذب خواهند کرد و فرآیند در حال انجام است، اجازه ندادیم در سال ۱۴۰۰ هیچ اعتباری برگشت بخورد.

حیدری با اشاره به اینکه تأمین آب شرب پایدار یکی از وعده‌های بنده بود، یادآور شد: برای تمام پروژه‌های تامين آب در استان اعتبار تخصیص پیدا کرده است، سد بیدکان، سد باباحیدر، سد آقبلاغ و بن به بروجن از جمله این پروژه‌ها بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه ارتباط با مردم در سفرهای شهرستانی و میز خدمت در دستور کار قرار دارد، توضیح داد: بنده همچنین تعداد بالایی ملاقات عمومی داشتم.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ فردی را در استانداری خارج از ضوابط استخدام نکرده‌ایم، گفت: فردی با حکم انشایی در مجموعه مشغول به فعالیت است.

حیدری بیان کرد: اقدامات خوبی در راستای ایجاد اشتغال در چهارمحال و بختیاری مانند توسعه گلخانه‌ها، توسعه شهرک‌های صنعتی، پرداخت تسهیلات اشتغال خانگی، ایجاد مجتمع‌های دامپروری و ... در حال انجام است.

طرح مشکلات معلمان استان در نشست با وزیر آموزش و پرورش

استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص مشکلات فرهنگیان، تأکید کرد: رتبه‌بندی معلمان در حال انجام است، همچنین برای حل مشکلات این قشر جلساتی با وزیر آموزش و پرورش نیز برگزار شده است.

وی افزود: ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته شده است، همچنین درصدد هستیم تا تیم‌های ورزشی را تقویت کنیم، جلساتی با رؤسای فدراسیون نیز برگزار شده است.

حیدری با اشاره به اینکه کادرسازی از روش‌های مدیریتی بنده است، اظهار کرد: تقسیم کار بین معاونان صورت گرفته اما بنده خود نیز نظارت بر امور دارم، معاون سیاسی پیگیر امور انتصابات است، تمامی فرمانداران تعیین تکلیف شدند و میانگین سنی مدیران دولت سیزدهم در استان ۱۵ تا ۲۰ سال جوان‌تر شده است. تأخیر در تغییر برخی مدیران به‌علت اختلاف نظر با وزراست، همچنین ۸۵ درصد بخشداران منصوب شده‌اند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نقد نباید به تخریب بیانجامد، توضیح داد: برخی افراد از دایره انصاف خارج می‌شوند، اما اخلاق‌مداری باید مورد توجه باشد و حریم‌ها حفظ شود؛ اعضای شورای اطلاع‌رسانی طبق دستورالعمل دعوت می‌شوند.

وی در پایان تصریح کرد: ارزیابی مدیران استانی در مرکز انجام می‌شود و خوشبختانه رضایت‌مندی از مدیریت در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، از نظرات سازنده اصحاب رسانه استقبال می‌کنیم و پیشنهاد می‌شود نشست‌های خبری با استاندار به‌صورت فصلی برگزار شود.

هیچ پروژه غیرفعالی در چهارمحال و بختیاری نداریم

علی حیدری، سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص انتقاداتی که به وی در خصوص اخذ زمین در شهرک صنعتی جونقان و هفشجان وارد بود، اظهار کرد: هیچ زمینی به نام بنده و اقوام درجه یک در شهرک صنعتی جونقان نیست، اما در شهرک صنعتی هفشجان چند قطعه زمین به‌صورت قانونی به بنده واگذار شده است، این اراضی مشمول منع مداخله کارمندان دولت نیست و این قانون تنها مشمول شرکت در مزایده و مناقصه است و تعداد بالایی از کارمندان کشور نیز در شهرک‌های صنعتی از زمین دولتی استفاده کرده‌اند.

حیدری افزود: قطعه زمینی را در شهرک صنعتی هفشجان در سال ۸۹ گرفته‌ام و در سال ۹۲ پروانه بهره‌برادری برای واحد تولیدی این محل اخذ و سند نیز صادر شد، همچنین سال ۹۷- ۹۸ نیز پروانه اصلاحی گرفتم و از همان سال‌ها تولید کننده، فروشنده بودم و صادرکننده نیز هستم.

وی بیان کرد: اولین شرکت تعاونی دانش‌بنیان چهارمحال و بختیاری در چهارمحال و بختیاری توسط بنده ثبت شد، این شرکت مجوز هیات امنای دانشگاه شهرکرد را نیز دارد.

حیدری در خصوص واگذاری شهرک منظریه در شهرکرد و الهیه در بروجن، توضیح داد: یک‌ماه قبل مصوبه واگذاری این دو شهرک به شهرداری ابلاغ شد، نماینده‌ای از سوی شهرداری شهرکرد برای این منظور معرفی شده است و به‌زودی این فرآیند برای شهرک الهیه نیز پیگیری می‌شود.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: برای مدیریت بحران تعدادی ماشین‌آلات به استان اختصاص پیدا کرده است، این ماشین‌آلات مقرر بود در اختیار استانداری باشد تا در زمان بحران به خدمت گرفته شوند، یک ست امداد و نجات به مبلغ هفت میلیارد تومان به شهرستان سامان اختصاص پیدا کرد و مابقی ماشین‌آلات نیز بر اساس نیاز در شهرستان‌ها توزیع خواهد شد.

وی با تأکيد بر اینکه هیچ پروژه غیرفعالی در چهارمحال و بختیاری نداریم، بیان کرد: پروژه‌ها طبق زمانبندی اجرا و به پایان می‌رسد، در پروژه گردنه چری نیاز به تغییر ۱۲ کیلومتری مسیر داریم، از این مسیر ۶.۵ کیلومتر حفر تونل داریم و تاکنون ۱۳۰۰ متر آن حفر شده است.

نان برخی افراد در ایجاد اختلاف بین مردم و مسئولان است

در ادامه محسن حسین‌میرزایی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه خبرنگاران باید عادلانه و با انصاف مطالبه‌گری کنند، اظهار کرد: این مسئله به پیشرفت استان کمک می‌کند.

وی افزود: اگر خواهان پیشرفت استان هستیم، باید با وحدت برای حل مشکلات گام برداریم، هر فردی باید به مسئولیت اجتماعی خود عمل کند، در راستای ارتقای فرهنگ در استان تلاش کنیم.

حسین‌میرزایی تأکيد کرد: نان برخی افراد در ایجاد اختلاف بین مردم و مسئولان است، نباید در زمین این افراد بازی کنیم زیرا مردم چهارمحال و بختیاری قابلیت این را دارند که بر تارک جمهوری اسلامی بدرخشند و اصحاب رسانه جزو گروه‌های تأثیرگذار در بین مردم هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص انتصابات، گفت: درصد بالایی از مدیران تعیین تکلیف شده‌اند، در حوزه کمیت انتصابات جزو رتبه اول کشور هستیم و مدیران باقی‌مانده به زودی تعیین تکلیف می‌شوند.

۳۰۰ قطعه زمین در شهرک صنعتی شهرکرد برای برخی صنوف در نظر گرفته شده است

در پایان، محمدکاظم منزوی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برنامه امسال تقویت زیرساخت‌های دانش‌بنیان در استان بود، اظهار کرد: پردیس پارک علم و فناوری استان آماده افتتاح است.

وی افزود: ۲۲ سوله در شرکت‌ شهرک‌های صنعتی در چهارمحال و بختیاری در حال ساخت است و این سوله‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان اجاره داده خواهد شد.

منزوی بیان کرد: بیش از ۳۰۰ قطعه زمین در شهرک صنعتی شهرکرد برای برخی صنوف مانند فلزکاران، پوشاک و ... در نظر گرفته شده است که انتقال این صنوف به خارج از شهر علاوه بر کاهش آلودگی صوتی به ایجاد اشتغال نیز کمک می‌کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری در خصوص نرخ بالای اجاره بها در استان، یادآور شد: اقدامات در استان برای تعدیل نرخ اجاره بها مؤثر نبود، بنابراین نیازمند یک مصوبه از سوی مجلس شورای اسلامی برای این منظور هستیم تا جلوی افزایش غیر منطقی را بگیریم.

وی در پایان تأکيد کرد: کنترل قیمت اقلام تنظیم بازاری مانند گوشت منجمد، شکر و برنج در حال انجام است، اما در قیمت‌گذاری برخی اقلام تولیدی توسط کشاورزان به‌طور مستقیم نمی‌توان کاری انجام داد.

انتهای پیام
captcha