لزوم همبستگی رسانه‌ای در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
کد خبر: 4067703
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۸

لزوم همبستگی رسانه‌ای در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اردبیل گفت: از همه ظرفیت‌های فعالین رسانه‌ای و تولیدکنندگان محتوای دیجیتال در راستای پیشبرد اهداف کنگره شهدا استفاده می‌شود.

لزوم همبستگی رسانه‌ای در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادتبه گزارش ایکنا از اردبیل، نشست کمیته فضای مجازی کنگره ملی ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل، نهم تیرماه با حضور عبداله بحرالعلومی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و رئیس کمیته فرهنگی و فضای مجازی کنگره ملی بزرگداشت ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل، قاسم محمدزاده دبیر کمیته فضای مجازی، علی لطفی مسئول بسیج رسانه استان، مریم حامدی مسئول بسیج جامعه زنان، نماینده روابط عمومی سپاه حضرت عباس(ع)، مهدی حسینی مسئول فضای مجازی بسیج شهرستان اردبیل، علی نور علیپور رئیس خانه مطبوعات اردبیل، مهدی محمدی روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس اردبیل، محمدلو مسئول امور بانوان استانداری اردبیل، فرشاد فرزانه وش معاون فضای مجازی صدا و سیما در محل کنگره ملی بزرگداشت ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل برگزار شد.

را‌ه‌ اندازی کارگروه تولید محتوا دیجیتال

عبداله بحرالعلومی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس کمیته فرهنگی و فضای مجازی کنگره ملی شهدای استان اردبیل در این نشست به اهمیت تبیین سیره عملی و سبک زندگی شهدا در فضای مجازی پرداخت و عنوان کرد: به دلیل اهمیت و گستره فضای مجازی در جامعه امروزی، ترویج فرهنگ دفاع مقدس، مقاومت و ایثار و شهادت برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان لازم و ضروری است.

وی به شاخه‌های متعدد و در حال گسترش فضای مجازی اشاره کرد و گفت: برای اثرگذاری در این فضا باید به دانش روز، تکنولوژی، دانش و ابزارهای این فضا اشنا و مسلط شد تا با تولید محتوای مناسب بتوان ضمن اثرگذاری در این فضا در برابر تهاجم دشمنان نیز ایستادگی کرد.

بحرالعلومی در ادامه سخنان خود به لزوم کاراکتر سازی قهرمانان ملی و استانی در تولید بازی‌های رایانه‌ای، اندروید و انیمیشن اشاره کرد و گفت: می‌توان با طراحی‌های خاص و جذاب در قالب بازی‌های رایانه‌ای و اندرویدی ضمن معرفی عملیات‌های دوران دفاع مقدس به کودکان و نوجوانان، فرهنگ و معارف دفاع مقدس را به نسل‌های پیش رو منتقل کرد.

وی خواستار استفاده از همه ظرفیت‌های استان در زمینه تولید محتوای دیجتال برای پیشبرد اهداف فرهنگی کنگره ملی شهدای استان اردبیل شد و گفت: در کنار استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی بسیج و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توان با همکاری نهادهای انقلابی همچون سازمان تبلیغات اسلامی و قرارگاه فرهنگی فاطمه الزهرا(س) آثار خوب و ممتازی در راستای ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و سبک زندگی شهدا تولید و در فضای مجازی منتشر کرد.

رئیس کمیته فرهنگی و فضای مجازی کنگره ملی شهدای استان اردبیل در ادامه سخنان خود به هنرواره مرزداران اشاره و اظهار کرد: بازخوانی وقایع مهم تاریخی و انعکاس رشادت های مرزداران دیار کهن دارالارشاد در مقاومت خودجوش برابر تهاجمات اجنبی ها از جمله برنامه های کمیته فرهنگی کنگره ملی شهدا است که در سالجاری برگزار می‌شود.

وی خواستار تولید و انتشار محتوا بر اساس زندگی‌نامه و وصایای شهدا در فضای مجازی شد و ادامه داد: تولیدات سمعی و بصری کوتاه به ویژه پادکست و ویدئو از شهدا و خانواده های معظم شهدا در فضای مجازی از اثرگذاری بالایی برخوردار است.

لزوم هماهنگی روابط عمومی‌ دستگاه‌های اجرایی با کمیته فضای مجازی

در ادامه قاسم محمدزاده، دبیر کمیته فرهنگی کنگره ملی شهدای استان اردبیل نیز در این نشست ضمن ارائه گزارش فعالیت‌ها به تشریح ماموریت‌های کمیته فضای مجاری در کنگره ملی شهدای استان اردبیل پرداخت و بیان کرد: راه‌اندازی سایت کنگره شهدای استان در کنار ساماندهی فعالیت‌های فضای مجازی، انعکاس رویدادها و برنامه‌های کنگره ملی شهدای استان اردبیل، تولید و بازنشر آثار دیجیتالی درباره شهدا در فضای مجازی از جمله رسالت‌های کمیته فضای مجازی کنگره ملی شهدا استان است.

وی با بیان اینکه کمیته فضای مجازی به لحاظ گستردگی و اهمیت آن در انتشار برنامه‌های کنگره ملی ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل از جمله مهمترین و با اهمیت کمیته های ۲۰گانه ستاد کنگره ملی شهدای استان اردبیل است، خاطرنشان کرد : به همین منظور همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی با کمیته فضای مجازی لازم و با اهمیت است.

لزوم تدوین پیوست رسانه‌ای برنامه‌های کنگره ملی شهدا

علی لطفی، مسئول بسیج رسانه استان اردبیل نیز در این نشست به لزوم ساماندهی فعالین رسانه ای استان در زمینه فرهنگ دفاع مقدس شد و گفت: با احصای نیازمندی های رسانه های استان و رفع موانع و مشکلات می توان از همه ظرفیت های رسانه ای استان در راستای تامین اهداف کنگره ملی شهدا بهرمند شد.

وی به لزوم روایت درست و دقیق از وقایع دفاع مقدس برای نسل حاضر و اینده اشاره کرد و افزود: به همین منظور راه اندازی کارگروه تولید محتوا در کمیته فرهنگی و فضای مجازی لازم و ضروری است.

مسئول بسیج رسانه استان اردبیل خواستار استفاده از تجربیات رسانه ای سایر استان‌ها در زمینه برگزاری کنگره ملی شهدا شد و گفت: با انتقال این تجربیات می‌توان ضمن تقویت نقاط قوت، نقاط ضعف را نیز با تبدیل به احسن، برای کنگره‌های مربوط شهدا در آینده الگوسازی کرد.

لطفی به لزوم تنظیم پیوست رسانه‌ای برای برنامه‌های در راستای کنگره ملی شهدا اشاره کرد و تصریح کرد: با ارائه پیوست رسانه‌ای در برنامه‌های پیشنهادی و مصوب می‌توان ضمن مانور رسانه‌ای خوب و مناسب از حداکثر توان و ظرفیت رسانه‌ها برای پوشش برنامه‌های کنگره ملی شهدا و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کرد.

راه‌اندازی سایت ویژه کنگره ۳۴٠٠ شهید

بهرام عزیزی نماینده دبیراجرایی ستاد کنگره ملی ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل در این نشست به تشریح انتظارات ستاد کنگره ملی شهدای استان اردبیل از کمیته فضای مجازی پرداخت و گفت: راه اندازی سایت ویژه کنگره شهدای استان اردبیل، ساماندهی صفخات مجازی در شبکه های اجتماعی، تولید و انتشار اثار مرتبط با شهدای گرانقدر استان اردبیل، انتشار زندگی نامه و وصایای شهدا در بسترهای فضای مجازی و پوشش رسانه ای برنامه‌های کنگره ملی ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل از جمله انتظارات ستادکنگره ملی شهدای استان اردبیل از کمیته فضای مجازی است.

در ادامه این نشست روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولین فضای مجازی بسیج شهرستان ها که از طریق ویدوکنفرانس در این نشست حاضر بودند به تبادل اندیشه پرداخته و طی حکمی؛ قاسم محمدزاده، بعنوان دبیر کمیته فضای مجازی این کنگره ملی معرفی شد.

انتهای پیام
captcha