لزوم ارائه الگوی زیست مؤمنانه اربعین به جهان
کد خبر: 4143833
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
سیدمجید میراحمدی تأکید کرد؛

لزوم ارائه الگوی زیست مؤمنانه اربعین به جهان

رئیس ستاد مرکزی اربعین، با اشاره به اینکه یکی از جلوه‌های بی‌نظیر حماسه راهپیمایی اربعین حسینی زیست مؤمنانه است، گفت: امروز بشریت منزجر و مشمئز از زیست مدرنیته و تشنه یک فرهنگ جدید است.

ارائه الگوی زیست مومنانه اربعین به جای زیست مدرنیته به جهانبه گزارش خبرنگار ایکنا، سیدمجید میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربعین، در دومین همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی که با عنوان اربعین و تمدن نوین اسلامی امروز شنبه ششم خردادماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به اینکه جهان در حال تغییرات اساسی است، گفت: این تغییرات هم در حوزه قدرت و رهبری ملت‌هاست و هم در جهت فرهنگ و تمدن. جهان غرب که مدعی هژمونی جهانی است و سالیان سال با استثمار و کشتار مرم تلاش کرده فرهنگ خود را به ملت‌ها تحمیل و از این مسیر امیال خود را محقق و ملت‌ها را تسلیم خود کند، به شدت نگران فروپاشی تمدن و فرهنگ غرب و بروز قدرت‌های جدید جهانی است.

وی ادامه داد: به همین دلیل غرب تلاش دارد با فرهنگ و تمدنی که بنیان‌های تمدن غرب را تهدید می‌کند مقابله کند. اما با ظهور انقلاب اسلامی و شکل‌گیری جمهوری اسلامی، دین اسلام در حال تمدن‌سازی و ظهو و درخشش است و پیاده‌روی اربعین بخشی از جامعه آرمانی و تمدن نوین اسلامی را به تصویر کشیده و کارآمدی آموزه‌های دینی را نمایان کرده است و به لطف الهی و با عنایت حضرت ولی‌عصر(عج) سال به سال بر شکوه و عظمت این حماسه بزرگ افزوده می‌شود.  

میراحمدی با اشاره به اینکه پیاده‌روی اربعین جلو‌ه‌های گوناگونی از تمدن نوین اسلامی را نمایان ساخته است، گفت: ما اتحاد، انسجام، ایثار و فداکاری، سخت کوشی، حرکت به سمت قله‌های معنوی و ایثار، حسن خلق، نوع‌دوستی و در مجموع نمایش عملی و تجلی فضائل اخلاقی را در این حماسه عظیم بشریت شاهد و متحیر از آن هستیم.

زیست مؤمنانه؛ جلوه بی‌نظیر اربعین حسینی

وی افزود: تمدن نوین اسلامی در واقع بسترساز ظهور و تمدن امام زمانی است. یکی از جلوه‌های بی‌نظیر حماسه راهپیمایی اربعین حسینی زیست مؤمنانه است. آن هم در شرایطی که فرهنگ مبتذل زیست مدرنیته، فرهنگ غالب جهان امروز شده و امروز بشریت منزجر و مشمئز از این فرهنگ مبتذل و تشنه یک فرهنگ جدید با ویژگی‌ها و شاخصه‌های انسانی و اخلاقی است و پایه‌های اساسی تمدن نوین اسلامی که با پیروزی نهضت اسلامی ایران شکل گرفت، خود متکی به حادثه عاشورا و زیارت اربعین حسینی است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین، تصریح کرد: تمدن اسلامی تمدنی است که در ژئوپلوتیک جهان اسلام در طول تاریخ شکل گرفته و رشد یافته است و تأمین کننده نیازهای انسان‌های تشنه برای رسیدن به سعادت و کمال اخلاقی و معنوی است. نقطه عطف آن تمدن جهانی مهدوی، حماسه عظیم اربعین حسینی و مقدمه‌ساز و تکامل دهنده و شکل دهنده تمدن مهدوی است. به تعبیر مقام معطم رهبری اگر امام حسین(ع) به درستی معرفی شود، در واقع اسلام و قرآن معرفی شده است. ایشان سپس اشاره فرمودند که منطق امام حسین(ع) منطق دفاع از حق و ایستادگی در مقابل ظلم و طغیان و گمراهی و استکبار است و جوانان دنیا و ملت‌های بی‌غرض امروز تشنه و نیازمند این منطق هستند.

معرفی معرفت و منطق حسینی در اربعین

وی ادامه داد: حرکت عظیم راهپیمایی اربعین می‌تواند معرفت و منطق حسینی را به دنیا معرفی کند و راهپیمایی عظیم اربعین حسینی می‌تواند زمینه‌ساز تحقق هدف نهایی یعنی حضور و ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) باشد و بر همین اساس باید پیوندهای مستحکم میان مسلمان‌ها اعم از شیعه و سنی و ملیت‌ها و اقوام مختلف در این راهپیمایی بیشتر شود.

انتهای پیام
captcha