کد خبر: 4052701
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰

تلفیق آموزه‌های قرآنی با زندگی حقیقی راه رسیدن به بالاترین درجات انسانی است

مسئول قرارگاه فرهنگی حضرت زهرا(س) اردبیل، گفت: کارهای فرهنگی درجات مختلفی دارد که کار قرآنی در بین آن دارای جایگاه خاصی بوده که با گره زدن آموزه‌های قرآنی با زندگی حقیقی و حقوقی می‌تواند به بالاترین درجات انسانی و اجتماعی برساند و از شافعان ما در دنیا و آخرت خواهد بود.

علی حسن زاده قرارگاه الزهرا اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، علی حسن‌زاده، مسئول قرارگاه فرهنگی حضرت زهرا(س) اردبیل، ششم اردیبهشت‌ماه، در محفل انس با قرآن در اردبیل،‌ اظهار کرد: جلسات و محافل قرآنی از بهترین محافلی است که وقت انسان در آن تلف نخواهد شد و قهرمانان ما قبل از اینکه قهرمان مادی و جسمانی باشند، بایستی قهرمان معنوی باشند.

مسئول قرارگاه فرهنگی حضرت زهرا(س) اردبیل، بیان کرد: اصل و مبانی ما در هر عرصه‌ای بر پایه مبانی اخلاقی بوده که رعایت این اصل می‌تواند قهرمانان ما را ویژه و خاص بکند.

حسن‌زاده اشاره کرد: در بین کارهای فرهنگی کار قرآنی جایگاه خاصی دارد و با گره زدن آموزه‌های قرآنی با زندگی حقیقی و حقوقی می‌تواند به بالاترین درجات انسانی و اجتماعی برساند و از شافعان ما در همین دنیا و هم در آخرت خواهد بود.

وی تاکید کرد: در میادین ورزشی بایستی ورزشکاران فرهنگی و قرآنی را به عنوان ورزشکار الگو معرفی بکنیم و این از حسنات جاری ما است که بتوانیم ورزشکاران را به سمت راه راست هدایت بکنیم.

حسن‌زاده تصریح کرد: جامعه امروز ما نیاز به علمدارانی دارد که بتوانند جامعه و محیط اجتماعی جوانان و ورزشکاران را را به سمتی هدایت کند از خطرات احتمالی جلوگیری بکند و بتوانند خدعه و شبهه‌های دشمنان را خنثی بکنند.

انتهای پیام
captcha