کد خبر: 4322898
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
گلچین بیان کرد

حضور ۲۰۰ زوج جوان در اردبیل در همایش کوثر نبی

مدیر کانون بانوان و خانواده خدمت رضوی استان اردبیل از حضور ۲۰۰ زوج جوان در همایش کوثر نبی با محوریت جوانی جمعیت، فرزندآوری و زندگی به سبک رضوی در اردبیل خبر داد.

۲۰۰ زوج جوان در اردبیل، هم‌نوا با آموزه‌های رضوی در همایش کوثر نبیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کانون‌های خدمت رضوی استان اردبیل، لیلی گلچین، مدیر کانون بانوان و خانواده خدمت رضوی استان اردبیل، ۲۳ آذرماه در دانشگاه سما اردبیل در جمع زوج‌های جوان و خادمیاران کانون بانوان و خانواده خدمت رضوی استان اردبیل اظهار کرد: این برنامه در قالب طرح شمیم رضوی با حضور ۲۰۰ زوج جوان و با اجرای کارگاه‌های آموزشی چهار ساعته انجام شد.
 
وی بیان کرد: در این همایش دو کارشناس برجسته روان‌شناسی و مشاور خانواده درباره راهکارهای تقویت بنیان خانواده، اهمیت فرزندآوری و الگوهای سبک زندگی رضوی به‌صورت تخصصی سخنرانی کردند.
 
مدیر کانون بانوان و خانواده خدمت رضوی استان اردبیل با اشاره به اهمیت چنین همایش‌هایی در سطح جامعه، افزود: هدف ما از برگزاری سلسله همایش‌های کوثر نبی، ترویج فرهنگ خانواده‌محور، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری در زندگی مشترک و تشویق زوج‌های جوان به فرزندآوری است.
 
گلچین ادامه داد: باور داریم تبیین آموزه‌های رضوی می‌تواند در اصلاح نگرش جامعه نسبت به موضوع جمعیت و ارتقای کیفیت زندگی خانوادگی نقش بسیار مؤثری داشته باشد.
 
وی با بیان اینکه با توجه به دغدغه‌های امروز جامعه در زمینه کاهش نرخ زادوولد، این‌گونه نشست‌ها می‌تواند بستری برای گفت‌و‌گوهای سازنده میان زوج‌های جوان، کارشناسان و مربیان تربیتی باشد، گفت: حضور زوج‌های جوان و استقبال خوب آنان نشان داد که عطش دانستن و یادگیری سبک زندگی رضوی در جامعه بسیار بالاست.
 
گلچین افزود: آموزش‌های ارائه‌شده در این کارگاه‌ها مبتنی بر سیره رضوی و الگوی خانواده اسلامی است و وقتی زوج‌های جوان به ارزش‌های معنوی و سبک زندگی اهل‌بیت(ع) نزدیک‌تر می شوند، استحکام خانواده، آرامش روانی و میل به فرزندآوری در آنان به‌صورت طبیعی افزایش می‌یابد.
 
وی با اشاره به اینکه کانون بانوان و خانواده خدمت رضوی استان اردبیل با همکاری مجموعه‌های فرهنگی و دانشگاهی استان، برنامه‌های منظم و مستمری در حوزه ترویج سبک زندگی رضوی و جوانی جمعیت پیش‌بینی کرده است، گفت: این حرکت فرهنگی فراگیر و تأثیرگذار در سراسر استان ادامه خواهد داشت. 
 
در پایان مراسم در قالب قرعه‌کشی از ۵ نفر از زوج‌های جوان، ۵ نفر از مادران بالای سه فرزند و دو نفر از بانوان موفق تجلیل و قدردانی شد.
انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha