به کارگیری ظرفیت‌های دینی راهکاری اثربخش برای پیشگیری از اعتیاد است
کد خبر: 3980093
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲

به کارگیری ظرفیت‌های دینی راهکاری اثربخش برای پیشگیری از اعتیاد است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، گفت: به کارگیری تمام ظرفیت‌های دینی در جامعه و به ویژه در بین نوجوانان و جوانان راهکاری اثربخش در راستای پیشگیری از گسترش اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر است.

بکارگیری تمام ظرفیت‌های دینی؛ برای پیشگیری از اعتیادحسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل، با اشاره به فرارسیدن روز جهانی مباره با مواد مخدر (پنجم تیرماه)، گفت: به کارگیری تمام ظرفیت‌های دینی در جامعه و به ویژه در بین نوجوانان و جوانان راهکاری اثربخش در راستای پیشگیری از گسترش اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر است.

وی اظهار کرد: مواد مخدر بسترساز و تسهیل‌کننده وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی بوده و دشمن با تبلیغ و ترویج آن، انحطاط جوانان و تزلزل در کانون خانواده را با جدیت پیگیری می‌کند.

دشتی، با اشاره به اینکه اعتیاد به مصداق زلزله‌ای ویرانگر بنیان خانواده را از هم می‌پاشد، بیان کرد: باید با احساس مسئولیت جمعی و مشارکت همگانی و از همه مهمتر اجتماعی کردن موضوع، در مسیر پیشگیری، درمان، صیانت، توانمندی و مقابله با مواد مخدر و اعتیاد گام برداشته و رویکردی با محوریت توسعه برنامه‌های فرهنگی و آموزشی اتخاذ و اجرایی کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، افزود: ارائه دوره آموزشی کمک‌های اولیه بنا به درخواست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، امکان بهره‌برداری از اماکن ورزشی جمعیت هلال احمر، استفاده از تجارب دیگر کشور‌ها و نهاد‌های بین المللی و کمک به تأمین دارو‌های مورد نیاز درمان و کاهش آسیب‌های مصرف کنندگان مواد مخدر از دیگر اقدامات کمیته امداد استان در طول سال‌جاری است.

وی با اشاره به طرح‌های اجرایی کمیته امداد اردبیل با محوریت مبارزه با مواد مخدر و پدیده شوم اعتیاد، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از آسیب‌ها و خطرات مواد مخدر با ارائه راهکار‌های افزایش صمیمیت و محبت در خانواده، افزایش توانمندی در حوزه دوست‌یابی، آموزش مهارت‌های زندگی و مقابله‌ای و پر کردن هدفمند اوقات فراغت جوانان و نوجوانان قابل کنترل و پیشگیری است.

دشتی با بیان اینکه در هفته مبارزه با مواد مخدر با برگزاری کارگاه‌های آموزش پیشگیری از اعتیاد، ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی و خدمات مددکاری و مداخله در بحران تلاش شد تا به بخشی از مشکلات اساسی مددجویان رسیدگی شود، افزود: برگزاری چنین کارگاه‌هایی تأثیرات بسزایی بین مددجویان تحت حمایت دارد تا به خوبی بتوانند از بروز آسیب‌های اجتماعی مصون بمانند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، با بیان اینکه تلاش داریم سطح آگاهی و دانش خانوار تحت حمایت را نسبت به آسیب‌های اجتماعی و به خصوص اثرات سوء مواد مخدر افزایش دهیم، افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد استان، حمایت از خانوار‌هایی است که به نوعی با آسیب‌های اجتماعی ناشی از اعتیاد در ارتباط هستند که در این خصوص گام‌های مؤثری برداشته شده است.

وی با اعلام اینکه یکی از اقدامات اساسی کمیته امداد استان اردبیل توجه به ارتقای سطح اعتقادی و معنوی مددجویان است، بیان کرد: تحکیم بنیان خانواده در اولویت برنامه‌های فرهنگی و حمایتی این نهاد قرار دارد که با ارتقای شاخص‌های آموزشی درصدد دست‌یابی به آن هستیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به همکاری نیروی انتظامی، بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دادگستری استان، گفت: با تعامل گسترده‌تر، در تلاش هستیم تا خانوار تحت حمایت ضمن کسب مهارت‌های لازم، بهتر بتوانند در خانه خود فضایی را فراهم کنند تا فرزندان‌شان کمتر در معرض خطر مواد مخدر قرار گیرند.

انتهای پیام
captcha