رفع مسائل اقتصادی نیازمند رجوع مدیران به منشور اقتصاد مقاومتی است
کد خبر: 4164646
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
سفیر ایران در افغانستان:

رفع مسائل اقتصادی نیازمند رجوع مدیران به منشور اقتصاد مقاومتی است

کاظمی‌قمی با بیان اینکه رفع مسائل اقتصادی نیازمند رجوع مدیران به منشور اقتصاد مقاومتی است، گفت: در اقتصاد خوب عمل نکرده‌ایم، فقط ۲۰ درصد مشکلات کشور به تحریم‌های بانکی و نفتی مربوط می‌شود.

حسن کاظمی‌قمی، سفیر ایران در افغانستانبه گزارش ایکنا از قم، حسن کاظمی‌قمی، سفیر ایران در افغانستان در آیین یادواره شهیدان کارمند قم که شامگاه یکم شهریورماه در استانداری قم برگزار شد، با بیان اینکه مراقبت می‌کنیم تا بار دیگر آمریکایی‌ها فضایی مانند گذشته را در افغانستان ایجاد نکنند، اظهار کرد: رویکرد جمهوری اسلامی در ارتباط با افغانستان، کمک به جلوگیری از وقوع جنگ داخلی ببرد یا درگیری با کشور‌های همسایه است.

وی با بیان این که آمریکایی‌ها پس از ۲۰ سال نیروهایشان را طراحی شده از افغانستان خارج کردند، ادامه داد: صحنه خیلی پیچیده‌ است و واقعیت این است که آمریکایی‌ها نمی‌خواستند از افغانستان بیرون بروند، اما مجبور به این کار شدند و این یک شکست بزرگ برای آنان محسوب می‌شود.

کاظمی قمی همچنین با بیان اینکه اکنون قدرت انصارالله یمن ۲۰ برابر افزایش یافته است، افزود: امروز محور مقاومت به مفهوم واقعی شکل گرفته است و اینکه امروز به آتش بس در یمن تن داده شد، نیز محصول مقاومت است.

وی در ادامه سخنان با بیان اینکه نظام‌های ارتجاع و صهیونیسم در طول ۲ دهه گذشته با وجود همه خسارت‌هایی که به ما زدند، حقیقتا در همه جبهه‌ها شکست خورده‌اند، افزود: طرح خاورمیانه جدید آمریکا فرو ریخته، در سوریه سال ۲۰۱۱ می‌خواستند اسد را ساقط کنند، ولی تروریست‌هایی که مدعی تشکیل خلاف بودند، ساقط شدند.

مقاومت لبنان امروز قوی‌تر از دیروز است

کاظمی قمی با تأکید بر اینکه مقاومت لبنان امروز قوی‌تر از دیروز است، گفت: امروز مقاومت نه تنها در غزه که در کرانه باختری و در فلسطین اِشغالی است و حداقل روزی ۳۰ عملیات انجام می‌شود.

این دیپلمات جمهوری اسلامی همچنین ورود ایران به اجلاس شانگ‌های و بهبود روابط با کشور‌های عربی مثل عربستان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: بهبود روابط سوریه با حوزه عربی شروع شد، در عراق هم با همه تکثر سیاسی و مشکل‌های موجود، یک دولت مردمی روی کار آمده است.

کاظمی قمی با تأکید بر اینکه مقاومت هشت سال دفاع مقدس موجب شکل‌گیری جریان مقاومت در کشور‌های منطقه همچنین آمریکایی لاتین شد، گفت: دولت‌هایی که در ونزوئلا، بولیوی و برزیل شکل می‌گیرند عمدتاً انقلابی و چپ‌گرا هستند که روی کار آمدن این دولت‌ها حاکی از آن است که خط مقاومت توانسته، بر جبهه مقابل برتری پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه طی ۲۰ سال اخیر غرب آسیا کانونی از تحول‌های سیاسی و ژئوپولوتیک بود، ابراز کرد: امروز در شکل‌گیری نظام جدید جهانی، خاورمیانه، غرب آسیا، جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت نقش دارند و اینکه اسلام و فرهنگ اسلام در عرصه جهانی تبدیل به یک قدرت شود، امکان‌پذیر و مقدمه‌ای برای ظهور است.

ارکان اقتدار ملی

کاظمی قمی همچنین با ذکر ارکان اقتدار ملی، توسعه علمی و فناوری را از جمله عوامل آن برشمرد و گفت: مسئله هسته‌ای بهانه‌ای برای جلوگیری از پیشرفت‌های علمی و فن‌آوری نظام‌اسلامی است، زیرا جمهوری اسلامی دنبال بمب اتم نبوده، اینکه دانشمندان هسته‌ای را ترور می‌کنند، درست در چارچوب همین حرکت است که به سمت اقتدار ملی نرویم.

وی دومین رکن اقتدار ملی را تقویت بنیه دفاعی و امنیتی کشور دانست و بیان کرد: برجام را امضا و عمل کردیم، بلافاصله رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد، که این کار خوبی بود، اما کافی نیست، ایران اگر می‌خواهد وارد عرصه اقتصاد بین‌الملل شود باید از قدرت موشکی و دفاعی خود بکاهد در این زمینه صرفا بحث موشکی نیست، بلکه موضوع دو قطبی و تقابل است.

کاظمی همچنین با اشاره به اقتصاد به عنوان دیگر رکن اقتدار ملی، اظهار کرد: در اقتصاد خوب عمل نکردیم، فقط ۲۰ درصد مشکلات کشور به تحریم‌های بانکی و نفتی مربوط می‌شود، عمده مشکل در درون خودمان است، در این دوره نگوییم که در تحریم هستیم، در حوزه دفاع و امنیت نیز در تحریم بودیم، نیرو‌های مؤمنی مانند شهید فخری‌زاده و تهرانی مقدم و شهیدان بزرگ دیگر در این عرصه‌ها جانفشانی کردند. به تعبیر رهبر انقلاب، در عرصه اقتصادی نیز جنگ است و نیازمند فرمانده، سازمان، برنامه، شجاعت و مدیریت جهادی هستیم و مدیران همه باید به منشور اقتصاد مقاومتی رجوع کنند.

سفیر ایران در افغانستان همچنین با بیان اینکه حفظ روحیه انقلابی و حماسی نیز از ارکان اقتدار ملی به شمار می‌آید، گفت: اگر حاج قاسم یک مکتب شد، جدای از حماسه عاشورا نبود، باید در مسیری که از شهیدان الگوبرداری شده حرکت کنیم، اگر این کار را انجام دهیم، می‌توانیم در حل چالش‌های اقتصادی موفق باشیم.

کاظمی قمی در پایان با اشاره به در پیش بودن دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: این انتخابات، بسیار مهم است و بایستی پرشور صورت بگیرد، زیرا حقیقتا یکی از مؤلفه‌هایی است که در زمینه اقتدار نظام نقش اساسی دارد.

انتهای پیام
captcha