دولتمردان در مبارزه اقتصادی بار گرانی را از دوش مردم بردارند
کد خبر: 4062131
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۳

دولتمردان در مبارزه اقتصادی بار گرانی را از دوش مردم بردارند

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امروز کشور ما با دو تهاجم خطرناک اقتصادی و فرهنگی روبه‌رو است، گفت: دولتمردان هم اکنون در یک مبارزه تمام عیار اقتصادی هستند و باید تلاش کنند که بار سنگین گرانی، تورم و محرومیت را از دوش مردم بردارند.

آیت‌الله محسن اراکی، استاد حوزه علمیهبه گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله محسن اراکی، استاد حوزه علمیه در گرامیداشت سالروز قیام ۱۵ خرداد که امروز در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)برگزار شد، با تاکید بر اینکه مسئولان کشور امروز در دو عرصه اقتصادی و فرهنگی مشغول مقابله هستند، اظهار کرد: دولتمردان هم اکنون در یک مبارزه تمام عیار اقتصادی هستند و باید تلاش کنند که بار سنگین گرانی، تورم و محرومیت را از دوش مردم بردارند.

وی با بیان اینکه یکی از جلوه‌های دولت اسلام ارزان‌سازی و ایجاد آرامش برای مردم است، اضافه کرد: در جبهه فرهنگی نیز نباید اجازه بدهیم تا نمادها و تجلیات دشمنان در جامعه و در داخل خانه‌های ما نمود داشته باشد؛ سگ‌گردانی امروز مبارزه با هویت ملی و نمونه‌ای از جنگ فرهنگی است و یک مسئله ساده به معنای برخی تعابیر رایج نیست.

اراکی عنوان کرد: اگر مسئولان در برابر معضل و پدیده سگ‌گردانی اقدام نکنند؛ گروه‌های مردمی باید اقدام کرده و مقابل این جنگ هویتی و فرهنگی ایستادگی کنند؛ جنگ عفت‌زدایی و بی‌حجابی نیز از نمونه‌های بارز جنگ هویتی دشمنان علیه انقلاب اسلامی هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به توهین یکی از آثار برگزیده جشنواره هنری فیلم کن به ساحت امام رضا(ع)، ابراز کرد: آن عنصر رذلی که به ساحت امام هشتم توهین کرد به تمام مقدسات و باورهای ملت ایران هتک حرمت کرده است؛ اگر سیاسیون اهل تساهل و تسامح اجازه می‌دادند حکم ارتداد و اعدام سلمان رشدی اجرا شود امروز کسی جرأت توهین به سایر مقدسات را پیدا نمی‌کرد.

وی با اشاره به همه‌گیری سرود «سلام فرمانده»، گفت: این شمول مفاهیم یک پدیده موقت نیست؛ این قبیل از آثار نتیجه صدها سال تلاش مراجع و علمای شیعی برای نهادینه کردن اصل ولایت در جامعه است.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: آنچه که هویت جوامع و فردی را می‌سازد فرمانبرداری است و اگر کسی می‌خواهد بداند چه هویتی دارد باید ببنید در روابط اجتماعی، سیاسی، خوراک فرهنگی و غیره از چه فرمان و محتوایی تبعیت می‌کند.

اراکی با تاکید بر اینکه در جوامع مختلف دو هویت و راه بیشتر وجود ندارد، گفت: در همه جوامع یا هویت غالب خدا است و یا هوای نفس؛ برخی از کشورها با ابزار دموکراسی به دنبال امیال نفسانی خود هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره آیاتی از قرآن کریم در خصوص حضرت موسی(ع)، بیان کرد: خداوند در قرآن کریم به این پیامبر الهی وعده داده که در حکومت عدل الهی سرانجام در دوران پس از رسول گرامی اسلام و به وسیله آخرین وصی ایشان عملیاتی خواهد شد.

اراکی با بیان اینکه قیام ۱۵ خرداد گام اول برای تشکیل حکومت عدل الهی با ظهور حضرت ولی عصر(عج) است، عنوان کرد: با این قیام زمینه برای رساندن پیام ولایت در داخل کشور و همچنین در گستره جهانی شد؛ ولایت‌پذیر شدن قاطبه مردم و هدایت روح جمعی جامعه به سمت ولایت‌پذیری رکن اساسی ظهور منجی عالم بشریت است.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: قیام ۱۵ خرداد زمینه ایجاد هویت دینی و الهی را در جامعه ایرانی به وجود آورد؛ روح هویت جمعی جامعه باید به حدی ارتقا یابد که حاضر باشد جان و مال خود را برای برقراری دین خدا هزینه کند.

اراکی یادآور شد: دشمنان به خوبی متوجه شدند که هویت جمعی ایران بعد از قیام ۱۵ خرداد و انقلاب اسلامی از رسول گرامی اسلام، قرآن کریم، ائمه عصمت و طهارت نشات گرفته و به همین منظور آنها به دنبال توهین به پیامبر خدا، قرآن سوزی و هتک حرمت ائمه معصومین(ع) کردند

انتهای پیام
captcha