درخواست ستاد امر به معروف فارس از احزاب و کاندیداهای انتخابات شوراها
کد خبر: 3976146
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴

درخواست ستاد امر به معروف فارس از احزاب و کاندیداهای انتخابات شوراها

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر فارس طی نامه‌ای خطاب به مسئولان گروه‌ها، احزاب و کاندیداها و دست‌اندرکاران لیست‌های انتخاباتی شوراهای اسلامی شهر و روستا در این استان سئوالاتی را مطرح کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، در آستانه در پیش رو بودن انتخابات شوراهای شهر و روستا و فعالیت گسترده گروه‌ها، احزاب، کاندیداها و طرفداران آن‌ها و ارائه لیست‌های متعدد از سوی عده‌ای، سلیمان مهدوی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر فارس نامه‌ای خطاب به مسئولان این گروه‌ها و احزاب صادر کرد.

در این نامه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

...وَتِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَدَاءَ ۗ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ  

( آیه ۱۴۰ سوره ال عمران)

محضر مسئولین محترم گروه‌ها، احزاب و کاندیداهای محترم و دست‌اندرکاران لیست‌های انتخاباتی شوراهای اسلامی شهر  و روستا در استان فارس

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد(ص) و با احترام، با توجه به اینکه کمتر از دو هفته دیگر تا انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا زمان باقیست، بر خود لازم دانستیم از منظر ادای تکلیف شرعی و وجدانی و انجام فریضتین امر به معروف و نهی از منکر، نکاتی را به استحضار شما عزیزان برسانیم:

این پنجمین بار است که مردم با رای خود نمایندگانی برای حل مشکلات محله، روستا، دهستان و شهر خود به شوراهای اسلامی شهر و روستا می‌فرستند. علی‌رغم همه تلاش‌های صورت گرفته، اما حجم مشکلات موجود به ویژه نابرابری توزیع خدمات، اسراف‌ها و خرج‌های بی‌جهت و سلیقه‌ای نشان می‌دهد که اداره شهرها و روستاهای استان فارس بالاخص کلان شهر شیراز با ورود افراد مختلف بی‌برنامه و بدون ایده حل نخواهد شد.

برای آنکه پرچم شهرِ بیش از یک و نیم میلیون نفری شیراز با عنوان وزین و مبارک «سومین حرم اهل بیت(ع)» و متناسب با سبقه فرهنگی، مذهبی، تاریخی و.... در ایران و جهان در اهتزاز باشد، نیاز به  شهرداری و شورای شهری است که برخوردار از نگاه تمدن‌ساز در راستای گام دوم انقلاب باشد؛ اما متأسفانه و  بر اساس تجربه و به ویژه با توجه به تعداد زیاد کاندیداها و صف‌کشی‌های معمول برای تصاحب این جایگاه‌ها، شاهد آن هستیم که به جای نگاه کلان و رویکرد تمدن‌ساز، حفظ منافع شخصی و گروهی دست‌اندرکاران لیست‌های رنگارنگ اصالت و موضوعیت پیدا کرده است.

بیش از شش هزار میلیارد تومان اعتبار یک‌ساله شهرداری کلان شهر شیراز، برای خیلی‌ها وسوسه‌انگیز است! که اگر برای هزینه کرد این عدد درشت، درست و با مبانی صحیح برنامه‌ریزی شود، مسائل، معضلات و مشکلات اساسی شهر مرتفع می‌گردد. حال اما آنچه امروز و در بحبوحه رقابت انتخاباتی بیشتر از هر چیز مورد توجه است، تلاش برای رای آوری است و در این بین توقع و انتظار از نامزدها و خصوصاً ائتلاف‌های شکل گرفته این است که با مردم  صادقانه برخورد کنند؛ همان مردمی که به خوبی فهمیده‌اند طیف‌های مختلف سیاسی وحزبی و جناحی، در ادوار گذشته با احترام به خدمات صورت گرفته محدود توسط آن‌ها عمدتاً به جای داشتن «برنامه روشن»، صرفا ً«برنامه برنده شدن» دارند و هزینه «پیروزی به هر قیمتِ» آنان را هم شهر و شهروندان می‌دهند. «پدرخوانده‌ها پروارتر» می‌شوند و «فرزند خوانده‌ها سربارتر» و اگر فرد یا جریانی، حرف خلاف رای آنان مطرح کند، در نطفه خفه‌اش می‌کنند تا «سقط جنین سیاسی و گفتمانی» نیز به لیست افتخارات مدیریتی حزبی سیاسیشان اضافه شود! اکنون و در پسا چهل سالگی انقلاب، انتظار بی جایی نیست اگر بر مبنای انجام رسالت امر به معروف و نهی از منکر و براساس اصل هشتم قانون اساسی، مردم، نخبگان و صاحبان تریبون، موارد زیر را که متضمن خیر و صلاح مردم، شهر و انقلاب در آن است به صورت جدی مطالبه نمایند:

- بانیان تشکیل ائتلاف و لیست‌های انتخاباتی(از هر طیف و جریانی)، مسایل شهر را کی و تا چه حد احصا نموده‌اند؟

- آیا لیست مسائل شهر اولویت‌بندی شده است و این اولویت‌ها چیست؟

- مبنا و دلایل این اولویت‌بندی چه بوده است؟

- برای حل مسایل اولویت‌بندی شده، چه برنامه‌های مشخصی دارند؟

- قرار است شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت(علیهم‌السلام) در پایان دوره چهارساله شورای شهر به کجا برسد؟

- ضمانت اجرایی برای تحقق وعده‌های تهیه‌کنندگان لیست‌ها و ائتلاف‌ها چیست و در صورت عدم تحقق وعده‌ها چه کسی و چه گروه و جریانی پاسخگوست؟

- تعارض منافع، مهم‌ترین گلوگاه عدم تحقق وعده‌های اعضای شورای شهر بعد از پیروزی در انتخابات است؛ تهیه‌کنندگان لیست‌ها، با این استخوان مانده در گلوی مردم چه می‌کنند؟

پاسخ‌گویی شفاف به این سئوالات می‌تواند برای مردم و شهر و انقلاب و اسلام بهره‌های غیر قابل توصیف داشته باشد.

«الَّذِينَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ»

منتظر پاسخگویی شما به مردم شریف هستیم؛ همان مردمی که در گفتمان امام راحل(ره) ولی نعمتان انقلاب هستند.

در آخر مردم عزیز و مسئولیت‌پذیر شرکت در انتخابات یعنی به دنبال متعالی شدن در تمام ابعاد(اقتصادی، امنیتی، سیاسی، دفاعی، اجتماعی و...) یعنی به دنبال تغییر در روند کشور، شهر، روستا و برای تعالی بخشیدن به خود، خانواده، اقوام حتی نسل‌های آینده بنابراین باید در انتخابات شرکت کنیم و حرکتی ایجاد شود تا اراده الهی ورحمت الهی شامل همه ما شود.                         

إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

انتهای پیام
captcha