حضور اجتماعی ائمه جمعه عامل مؤثری در تداوم برنامه‌های فرهنگی و دینی است
کد خبر: 3949975
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸

حضور اجتماعی ائمه جمعه عامل مؤثری در تداوم برنامه‌های فرهنگی و دینی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، حضور اجتماعی ائمه جمعه را امر مؤثری در تداوم برنامه‌های فرهنگی و دینی دانست و اظهار کرد: مشارکت در اجرای فعالیت‌ها، عامل مؤثر در نگاه کلان به سمت پیشبرد امور و نیز اصلاح نواقص، تبادل اندیشه و تجربیات است.

حضور اجتماعی ائمه جمعه عامل مؤثری در تداوم برنامه‌های فرهنگی و دینی استبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، ششم بهمن ماه در سفر به شهرستان مشگین شهر در نشست با ائمه جمعه مشگین شهر، رضی و لاهرود، حضور اجتماعی ائمه جمعه را امر مؤثری در تداوم برنامه‌های فرهنگی و دینی دانست و اظهار کرد: مشارکت در اجرای فعالیت‌ها، عامل مؤثر در نگاه کلان به سمت پیشبرد امور و نیز اصلاح نواقص، تبادل اندیشه و تجربیات است.

وی حضور فعال روحانیون در مواقع بحرانی را نمونه بارز تبلیغ اجتماعی و مشارکت همه جانبه این قشر دینی برشمرد و افزود: ورود به خدمات اجتماعی از توصیه‌های مقام معظم رهبری به روحانیون است که در بحث کرونا و مشارکت طلاب و فعالان فرهنگی و تبلیغی این همدلی و مردمی بودن به نحو شایسته‌ای عملی شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از برگزاری نشست مستمر با ائمه جمعه با هدف بررسی روند فعالیت‌های تبلیغی شهرستان‌ها خبر داد و گفت: نهاد نماز جمعه محور جریان فرهنگی و دینی هر شهرستان بوده و با برگزاری نشست‌های مشترک از تدابیر، نقطه نظرات و ارشاد و راهنمایی آنان در اجرای برنامه‌ها بهره‌مند خواهیم شد.

حجت‌الاسلام جعفرزاده، ائمه جمعه را سکانداران و فرماندهان جنگ نرم فرهنگی در جهاد اکبر عنوان کرد و افزود: برنامه‌های سازمان تبلیغات اسلامی با همکاری ائمه جمعه به ثمر نشسته و نتیجه مدنظر را ارائه می‌کند.

راه اندازی اتاق فکر نخبگان فعالیت‌های تبلیغات اسلامی را متحول می‌کند

وی خاطرنشان کرد: تدوین برنامه‌ها طبق زیست بوم مناطق، اولویت اصلی فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی است چرا که مسئولین کشوری در بسیاری از موارد، از نیاز‌های استانی اطلاع دقیقی ندارند، اما برنامه ریزی و ارائه برنامه‌ها توسط مسئولین استانی، در رفع مشکلات مناطق مؤثر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تحول نگاه نخبگان جامعه به فعالیت‌های سازمان را ضروری دانست و گفت: اجرای برنامه‌های فاخر فرهنگی و راه اندازی اتاق فکر نخبگان با حضور اندیشمندان، اساتید حوزوی و دانشگاهی، اساساً نگاه نخبگان فرهنگی جامعه را نسبت به فعالیت‌های تبلیغات اسلامی متحول کرده است.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با اشاره به به برگزاری پیش نشست‌های همایش مناقشه قره باغ اظهار کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بنا به ضرورت ایجاد شده در مناقشه قره باغ، با هدف بررسی پیامدها، مسائل و نیز آسیب‌های فرهنگی وارده به جامعه از طریق دیپلماسی عمومی هر آنچه را که اثرگذاری داشته باشد را در کشور دوست و همسایه پیاده می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه ویژه به ظرفیت‌های فضای مجازی، گفت: با گسترش فعالیت‌های تبلیغی در بستر فضای مجازی، مبلغین دینی و فرهنگی نیز باید با حضور فعال و مؤثر خود این فضا را به حال خود رها نکنند.

وی حضور فعال در فضای مجازی را عامل مهمی در گسترش دامنه تبلیغ در جامعه عنوان کرد و گفت: با بهره گیری از تجربیات در تبلیغ سنتی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی، با تلاش علما و روحانیون مستقر و طرح هجرت و همچنین هیئت‌های مذهبی در ایام شیوع کرونا ۶۵۰ کانال و گروه اثرگذار با موضوع تبیین مسائل دینی، اعتقادی و ارزشی در خدمت ۳۵۰ هزار کاربر فضای مجازی شد و همچنان با افزایش کاربران به کار خود ادامه می‌دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از فعالیت ۲۰ روحانی اعزامی از اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در بنیاد علوی خبر داد و افزود: روحانیون جهادی و توانمند از سوی اداره تبلیغات اسلامی استان اردبیل با حمایت بنیاد علوی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مؤثر و مستمری در استان انجام می‌دهند و در کنار این فعالیت‌های تقویت و ارتقای مساجد تراز اسلامی استان اردبیل با کمک امامان محله نیز در دستور کار است.

حجت‌الاسلام جعفرزاده به اجرای طرح ملی طواف در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: در طرح ملی طواف با نگاه ویژه در راستای تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه آسیب‌های پنج گانه اجتماعی کشور با موضوعات خانواده، مفاسد اخلاقی و اجتماعی، حاشیه نشینی و مناطق محروم، اعتیاد و بیکاری فعالیت‌ها فرهنگی انجام می‌شود.

پرداخت ۱۳ میلیارد ریال زکات در مشگین شهر با کمک روحانیون

امام جمعه مشگین شهر نیز در سخنانی ارتقای ۱۳ میلیارد ریالی زکات در این شهرستان را مدیون حضور فعال روحانیون در روستا‌ها و عشایر مشگین شهر عنوان کرد و گفت: اعتمادسازی و جلب اطمینان مردمی توسط روحانیون و حضور مستمر آنان در کنار کشاورزان و بیان آیات و روایات به زبان عامه در جمع روستاییان رتبه این شهرستان در پرداخت زکات را به جایگاه اول رساند.

حجت‌الاسلام علیرضا باوقار با تاکید بر همفکری مسئولین ادارات، تشکیل اتاق فکر را ضرورت اجرای مؤثر برنامه‌ها عنوان کرد و افزود: قبل از اجرای هر برنامه فرهنگی باید ادارات مرتبط اعم از تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد، سپاه، ائمه جمعه، حوزه علمیه و … در یک اتاق فکر مشترک جوانب امر را بررسی کرده و طبق تقسیم کاری به اجرای طرح پرداخته و خروجی کار و نتایج حاصله را مورد ارزیابی قرار دهند که در این صورت موفقیت بیشتری حاصل می‌شود.

همکاری هیئت امنای مساجد برای اجرای برنامه‌های فرهنگی ضروری است

امام جمعه لاهرود در سخنانی، پایش و بررسی فعالیت‌های هیئت‌های مذهبی و هیئت امنای مساجد را اولویت اساسی در پیشبرد بهتر امور فرهنگی در جامعه بیان کرد و گفت: مساجد کانون فعالیت‌های مختلف اجتماعی اعم از رسیدگی به مشکلات مردم، اشاعه فرهنگ دینی، خدمات مشاوره‌ای و مذهبی و.. هستند که در این میان اگر هیئت امنای مساجد همکاری شایسته‌ای با تبلیغات اسلامی داشته باشد این رسالت عظیم فرهنگی به درستی اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام حسن صفری با اشاره به کمبود روحانی در این شهر، تأمین زمینه‌های لازم برای حضور طلاب در کنار مردم را عامل مؤثر در توسعه فرهنگ دینی در جامعه بیان کرد و افزود: عدم وجود روحانی در روستا‌های نقدی کندی، انار، فخرآباد و نیز شهر لاهرود، خلاء بزرگ فرهنگی و دینی برای این مناطق بوده و نیازمند توجه جدی تبلیغات اسلامی استان اردبیل در این خصوص است.

فقر اقتصادی باعث ایجاد فقر فرهنگی در مردم می‌شود

امام جمعه شهر رضی از توابع مشگین شهر، ضمن تقدیر از حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در این شهر، سازمان تبلیغات اسلامی را متولی امر تبلیغ در جامعه معرفی کرد و افزود: در رسیدگی به محرومیت شهر‌های استان باید تعداد جمعیت منطقه در نظر گرفته شود چرا که محرومیت و کمبود امکانات و به تبع آن فقر اقتصادی باعث ایجاد فقر فرهنگی در مردم می‌شود.

حجت‌الاسلام کریم قیاسی توجه به قرآن و اهل بیت(ع) را سرلوحه فعالیت‌های فرهنگی بیان کرد و گفت: تاکید بر آموزه‌های قرآنی و مکتب اهل بیت(ع) و نیز تمسک به ولایت طبق وصیت سردار شهید قاسم سلیمانی باید در اولویت امور فرهنگی جامعه قرار گیرد تا محتوای ارائه شده از غنا و ارزش والایی برخوردار باشد.

انتهای پیام
captcha