اخلاص آیت‌الله مصباح ستودنی بود / ترس از دشمن را تئوریزه نکنیم
کد خبر: 3945515
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱

اخلاص آیت‌الله مصباح ستودنی بود / ترس از دشمن را تئوریزه نکنیم

مدیر حوزه‌های علمیه فارس با تأکید بر اینکه وقتی اخلاص پیدا کردیم خداوند به کار ما برکت می‌دهد. گفت: اخلاص علامه مصباح ستودنی بود و فقط خدا و تکلیفی که خداوند برای ایشان گذاشته بود را می‌دید.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین محمد استوار میمندی، مدیر حوزه‌های علمیه فارس شب گذشته، 14 دی‌ در مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله مصباح یزدی و شهیدان سلیمانی و المهندس که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد، این سه نفر را جزو اولیای حق دانست که حتی نام آنان هم سبب نصرت دین و برکت برای مردم می‌شود و گفت: این‌ها مجاهدانی بودند که جان و آبروی خود را بذل راه دوست کردند و مجاهدت آنان موجب شد تا دین خدا نصرت شود.

وی با بیان اینکه هر کشوری در دنیا شخصیتی مانند حاج قاسم داشت آن را به بزرگ‌ترین اسطوره تاریخ خود تبدیل می‌کرد، به تبیین ویژگی‌های مشترک حاج قاسم سلیمانی و آیت‌الله مصباح پرداخت و گفت: اخلاص برای خدا ویژگی مشترک این دو شخصیت بزرگ‌مرد بود، هر کس برای خدا کار کرد، خداوند به آن برکت داد. اگر رضایت خداوند را سرلوحه کار خود قرار دهیم، محبوب دل‌ها خواهیم شد، آن‌کسی که برای خدا کار و مجاهدت کند اهل اخلاص است.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس با تأکید بر اینکه وقتی اخلاص پیدا کردیم خداوند نیز به کار ما برکت می‌دهد. اخلاص علامه مصباح ستودنی بود و فقط خدا و تکلیفی که خداوند برای ایشان گذاشته بود را می‌دید؛ شخصیت‌هایی مانند آیت‌الله مصباح و شهید سلیمانی از شهرت فراری بودند، لذا به دنبال این نبودند که نامشان مطرح شود.

استوار میمندی، لازمه جهاد فی سبیل‌الله را شجاعت دانست و تصریح کرد: گاهی اوقات در این مسیر باید بذل جان، مال و آبرو کرد، کسی که شجاعت نداشته باشد نه حاضر است جان، نه مال و نه آبروی خود را به خطر بیندازد؛ یکی از بزرگ‌ترین الگوهای شجاعت حضرت زهرا(س) است.

وی با اشاره به اینکه امروز عده‌ای به دنبال تئوریزه کردن وحشت از تحریم و جنگ هستند، خطاب به سیاسیون گفت: برای رسیدن به قدرت چند روزه ترس از دشمن را بین مردم تئوریزه نکنید، امام(ره) فرمود «ما را از مرگ نترسانید، ما فرزندان عاشورا هستیم و ما را از تحریم نترسانید که فرزندان رمضان هستیم». طبق روایات امیرالمؤمنین علی(ع) هرکسی که جهاد فی سبیل‌الله را ترک کند، خدای متعال لباس ذلت را به او می‌پوشاند و گرفتار انسان‌های حقیر می‌کند.

عضو جامعه روحانیت شیراز همچنین، بصیرت را یکی دیگر از ویژگی‌های مشترک شهید سلیمانی و آیت‌الله مصباح دانست و گفت: پاسداری از دین، اخلاص، شجاعت و ولایت‌مداری از جمله دیگر ویژگی‌های مشترک این دو شخصیت والامقام بود.

وی افزود: این دو شخصیت در مرحله اول ولیّ خدا را شناختند و سپس در پای آن مجاهدت کردند، همچنین در تبعیت از ولیّ خدا لحظه‌ای تردید نکردند، بصیرت نیز از لوازم هم‌پیمانی با ولی خدا است.

استوار میمندی همچنین فرا رسیدن ایام فاطمیه را تسلیت گفت و خواستار تبیین شاخصه‌های زندگی حضرت زهرا(س) شد و افزود: هر چه شاخصه‌های زندگی حضرت صدیقه(س) در این جامعه برجسته شود، جامعه رو به ارتقا و پیشرفت خواهد رفت؛ هنگامی که در زندگی بزرگان دینی خود نگاه می‌کنیم مشاهده می‌کنیم این بزرگان زندگی پیشوایان دینی را مسیر زندگی خود قرار داده‌اند.

استوار میمندی با بیان اینکه نبی اکرم(ص) برای مسلمانان اسوه و الگو هستند، تصریح کرد: اهل‌بیت (ع) و حضرت زهرا(س) نیز این‌گونه بودند که الگو شدند؛ امروز در سوگ شخصیت‌هایی نشسته‌ایم که عشق آن‌ها به حضرت زهرا(س) چشم‌انداز زندگی آنان شده بود؛ یکی در سنگر جهاد علمی، دیگری در جهاد و مواجه با دشمن عمر خود را وقف کرد، یکی در مسیر علم‌آموزی، دانشمندپروری، تربیت عالمان ربانی، تبیین معارف دینی و پاسخ به شبهات شیطانی که ذهن جوانان ما را درگیر کرده بود و دیگری در سنگر مبارزه با دشمنان بشریت، استکبار و تکفیری‌ها، هر دو بذل جان کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس با یادآوری اینکه فضیلت جهاد در راه خدا بزرگ و ارزشمند است، گفت: حضرت علی(ع) در این رابطه فرمودند جهاد یکی از دروازه‌های بهشت است، خدای متعال آن را برای اولیای خاص خود گشوده است، توفیق جهاد در راه خدا شامل هرکسی نمی‌شود و این جهاد گاهی در سنگر علم و فرهنگ و گاهی در سنگر جنگ سخت و مبارزه فیزیکی با دشمن است.

وی همچنین با یادآوری حدیثی از امام صادق(ع) تأکید کرد: خاصیت عالمان شیعه این است که بر مرزهای فرهنگی استوار ایستاده‌اند و اجازه نمی‌دهند دستگاه ابلیس مردم را از اردوگاه نور خارج کند. دستگاه پیچیده ابلیس در طول تاریخ به دنبال این بوده تا فرزندان آدم را از مسیر توحید و نورانیت خارج و منحرف کند و از همه ابزار خود استفاده کرده است، ابزاری که امروز در اختیار ابلیس قرار گرفته قابل‌مقایسه با دیروز نیست، مشاهده می‌کنیم امواج شبهات تولید و منتشر می‌شود.

استوار میمندی به تبیین وظایف علمای دینی در این عرصه پرداخت و افزود: وظیفه عالم دین این است که مرزبانی عقیدتی کند؛ چنانچه مرحوم علامه مصباح یزدی این‌گونه بود؛ ویژگی بارز ایشان آن بود که در مقابل بدعت‌ها و انحرافات ساکت نمی‌نشست و روشنگری می‌کرد، چه مبانی دینی و معرفتی و چه مبانی زیربنایی انقلاب مردانه می‌ایستاد و دفاع  می‌کرد، به‌گونه‌ای که مورد آماج حملات دشمن نیز قرار می‌گرفت.

عضو جامعه روحانیت شیراز خواستار توجه جامه علمی و جوانان کشور از مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله مصباح یزدی که به نام مشکات از ایشان به جای مانده است، شد و ادامه داد: در دورانی که جریان‌های بیمار سیاسی به قدرت رسیده بودند و با حمایت آنان جریان‌های انحرافی شب و روز علیه دین و مبانی انقلاب لجن پراکنی می‌کردند و حتی علیه مبانی قرآن کریم و مقدسات نیز قلم می‌زدند این شخصیت آیت‌الله مصباح بود که با روشنگری، سخنرانی و نوشتن کتاب به تبیین مبانی معرفتی و دینی پرداخت.

وی بیان کرد: همچنین کتاب آذرخشی دیگر از آسمان کربلا کتاب ارزشمندی از ایشان است که به خوبی به سئوالات مربوط به قیام امام حسین(ع) پاسخ داده است، این‌ها خدماتی از این مجاهد فی سبیل‌الله بود.

انتهای پیام
captcha