جمع‌آوری نذورات مجازی ترفند کلاهبرداران سایبری
کد خبر: 3913606
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶

جمع‌آوری نذورات مجازی ترفند کلاهبرداران سایبری

رییس پلیس فتای البرز گفت: باتوجه به درپیش بودن عید سعید قربان، برخی افراد متخلف در فضای مجازی با عنوان جمع‌آوری نذورات از احساسات مردم سواستفاده کرده و اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

جمع‌آوری نذورات مجازی ترفند کلاهبرداران سایبری

سرهنگ محمد اقبالی، رییس پلیس فتای البرز در گفت و گو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: کلاهبرداران مجازی با ترفند جمع‌آوری کمک‌های مردمی به بهانه کمک به نیازمندان و یا اهدای هزینه خرید دام قربانی به خانواده‌های نیازمند اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
وی اضافه کرد: در این شرایط کلاهبرداران با ارسال پیامک و یا درشبکه های اجتماعی با اعلام شماره کارت و حساب درخواست واریز کمک‌های مردمی کرده یا از طریق اعلام یک نشانی اینترنتی مردم را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و با کپی اطلاعات حساب و کارت بانکی این افراد اقدام به برداشت از حساب آنان می‌کنند.
اقبالی گفت: این افراد به انگیزه کلاهبرداری از کاربران با ایجاد یک سایت و صفحه جعلی اقدام به دریافت کمک‌های مردمی تحت عنوان نذورات کرده ضمن آنکه درخلال عملیات پرداختی مردم حساب‌های آنان را رمز گشایی می‌کنند.
وی یادآورشد: کاربران به ویژه در فضای اینستاگرام چنانچه قصد پرداخت نذورات را دارند از طریق صفحه‌های معتبر معرفی شده رسمی توسط مراجع ذیصلاح اقدام یا نذورات خود را به صورت نقدی به مراکز معرفی شده پرداخت کنند تا گرفتار این کلاهبرداران نشوند.
اقبالی خاطرنشان کرد: این افراد با جلب اعتماد مردم درفضای مجازی با دریافت مبالغی به عنوان نذری و یا کمک به افراد نیازمند حساب کاربران را هک کرده و سپس نسبت به برداشت از آن‌ها اقدام می‌کنند.
رییس پلیس فتای البرز گفت: کاربران برای واریز نذورات و کمک‌های خود به صورت مجازی از اصالت سایت و یا موسسه مربوطه اطمینان حاصل کرده تا زمینه‌ای برای اهداف کلاهبرداران سایبری نشوند.
وی ازکاربران خواست برای هرگونه واریز کمک‌های مالی خود فقط از طریق سازمان‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط که توسط رسانه‌های رسمی اعلام شده اقدام کرده و از پرداخت‌های اینترنتی به خصوص از طریق شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.
این مسئول بیان کرد: همچنین کاربران توجه داشته باشند که هنگام واریز کمک‌های خود به آدرس درگاه بانکی توجه شود تا با https آغاز و سپس نام بانک مربوطه را مد نظر قرار دهند.
وی گفت: کاربران درصورت مشکوک شدن به اخبار جعلی، لینک جعلی و دریافت پیامک‌های مشکوک با عناوین مختلف، موضوع را به واحد مشاوره پلیس فتای استان البرز با شماره تماس ۰۲۶۲۱۸۲۷۱۲۵ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام
captcha