احیاء تعدادی از واحد‌های صنعتی اردبیل در راستای حمایت از تولید
کد خبر: 3877861
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳

احیاء تعدادی از واحد‌های صنعتی اردبیل در راستای حمایت از تولید

مدیران عامل تعدادی از واحد‌های صنعتی شماره یک اردبیل، از احیاء و توسعه فاز‌های تولیدی خود در راستای حمایت از تولید و رونق آن و به کارگیری نیرو‌های جوان جهت اشتغال خبر دادند.

احیاء تعدادی از واحد‌های صنعتی اردبیل در راستای حمایت از تولیدبه گزارش ایکنا از اردبیل، داریوش جنگی، مدیر عامل شرکت آرتا کابل آذربایجان، ۲۰ بهمن‌ماه، در حاشیه بازدید تعدادی از خبرنگاران از این کارخانه، گفت: در راستای حمایت از تولید و رونق آن و اشتغال‌زایی جوانان جویای کار، کارخانه آرتا کابل آذربایجان که در گذشته وابسته به یکی از شرکت‌های تعاونی و غیرفعال بوده است، توسط بخش خصوصی خریداری شد که در حال حاضر فعالیت خط تولید آن با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان شروع شده است و در آینده طبق برنامه‌های آتی زمینی به مساحت ۱۵۰۰ متر به این مجموعه عظیم اضافه خواهد شود.

جنگی ادامه داد: جهت توسعه کارخانه، مجوز‌ها و اقدامات لازم و ثبت سفارش دستگاه‌ها انجام و خریداری شده است که در آینده نزدیک قرار بر این است که به مجموعه اضافه شود و تولید محصولات با ظرفیت بالای روزانه ۳ الی ۴ تن بصورت قوی راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: نکته بسیار مهمی که می‌توان به آن اشاره کرد این است که در صنعت سیم و کابل برق استان اردبیل، طبق آماری که ما از اداره صنعت و معدن بدست آورده ایم، در سطح استان سه کارخانه غیر فعال و کاملا راکد هستند و تنها کارخانه‌ای که نیمه فعال است تقریبأ این کارخانه است که با سرمایه گذاری جدید کاملأ احیاء شده است که با راه اندازی این کارخانه قسمتی از مصرف و نیاز استان تأمین خواهد شد.

جنگی بیان کرد: در حال حاضر ۳۰ نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند و می‌توان گفت در واقع برای ۳۰ نفر جوان آماده به کار که اکثرا متشکل از زندانیانی که گرفتاری مالی داشتند و ۱۰ الی ۱۵ نفر افرادی دیگر که با هدف اشتغال زایی، نیت و کمک خیرخواهانه بوده است، بکار گیری شده است.

مدیرعامل کارخانه آرتا کابل آذربایجان با توجه به اهداف و توسعه این کارخانه تصریح کرد: طبق برنامه ریزی‌ها و هدف‌های آینده در نظر داریم که در دو شیفت کاری برای ۶۰ الی ۷۰ نفر اشتغال زایی شود و بتوانیم درصدی از نیازمندی‌های سطح استان را فراهم کنیم و حتی محصولات خود را به خارج از کشور نیز صادر کنیم.

افزایش تولید محصولات پلاستیکی به بیش از ۱۵۰۰ تن در سال جاری

در ادامه، عسگر فرید، مدیرعامل شرکت تولیدی گلستان پلاستیک سبلان، اظهار کرد: کارخانه گلستان پلاستیک سبلان حدود ۱۵ سال است که افتتاح شده و در زمینه تولید ظروف پلاستیکی خانگی فعالیت می‌کند. سال‌های گذشته به جمهوری آذربایجان محصولات پلاستیک صادر می‌کردیم و در نظر داریم بجای اینکه از تهران و یا سایر نقاط کشور کالا وارد کنیم، می‌توانیم خودمان تولید کنیم تا هم به سطح اشتغال زایی استان کمک کنیم و هم اینکه تولید خودمان را عرضه کنیم.

فرید با اشاره به سطح توسعه و تولید شرکت، افزود: با افتخار می‌توان گفت، ۱۵ سال قبل با یک دستگاه و ۷ نفر کارگر شروع به کار کردیم، ولی در طی این ۱۵ سال، ۲۵ نفر مشغول به کار با امکانات ۶ الی ۷ دستگاه هستند و به دلیل محدودیت مکانی به تازگی در شهرک صنعتی دو، یک هکتار زمین به این مجموعه اضافه کردیم و در حال حاضر یک سوله ساخته شده وبه احتمال زیاد تا سال جاری کل مجموعه تکمیل خواهد شد.

وی گفت: حدود ۱۰۰ نوع محصول تولیدی داریم، در واقع تنوع ظروف پلاستیکی بسیار زیاد است و حتی در مواقعی نیز از لوازم بازیافتی برای ساخت بعضی محصول مثل گلدان‌ها استفاده می‌شود.

مدیرعامل کارخانه پلاستیک سازی سبلان گفت: این ظروف بازیافتی برای سلامتی ضرری ندارد و برای مصارف خانگی مناسب است.

فرید با اشاره به ظرفیت تولیدی کارخانه، افزود: ظرفیت تولیدی این کارخانه سالانه ۱۱۰۰ تن است و در مجموعه جدید قصد بر این است که این ظرفیت افزایش یابد و می‌توان برای ۵۰ نفر جوان آماده به کار اشتغالزایی کرد.

ودود جباری، مدیر عامل شرکت تولیدی پوشاک امیر اسپورت نیز در ادامه این بازدیدها، گفت: قسمت تحقیق و توسعه واحد را فعال کرده و اقدامات ایزو ۹۰۰۱، ۲۰۰۰ را در این رابطه کسب کرده‌ایم. همه همکاران ما در این مجموعه متشکل از بانوان است و سعی ما بر این بوده تا بتوانیم یک محیط کاری سالم داشته باشیم.

وی اظهار کرد: در سال‌های گذشته ۱۷ کارگر بیمه شده داشته‌ایم که به دلیل بدهی ادارات دولتی از سال ۹۴ و عدم پرداخت آن تا کنون، مجبور به تعدیل نیرو شده‌ایم و در حال حاضر با ۴ نفر کارگر بیمه شده مشغول فعالیت هستیم.

جباری بیان کرد: طبق برآورد مبلغ۴۲۲،۶۰۰،۰۰۰میلیون تومان بدهی ادارات دولتی تا این لحظه بر آورد شده است و با توجه به اینکه ستاد تسهیل و استانداری نیز در جریان هستند با این حال راه به جایی نبرده‌ایم و نتوانستیم به نتیجه‌ای برسیم.

مدیر عامل شرکت تولیدی پوشاک امیر اسپورت گفت: علاوه بر فعالیت این کارگاه، قرار است در آینده نزدیک طرح ملی پوشاک در ایران بصورت پایلوت در ۵ استان فعالیت کند که استان اردبیل نیز، یکی از این استان‌ها است که از یک پشتیبان مرکزی متشکل از ۸ واحد روستایی تشکیل خواهد شد و برای ۱۵۴۰ نفر اشتغالزایی خواهد شد.

وی ادامه داد: پس از تحقیق و بررسی‌های بسیار که تا به الان تصویب شده است، یک واحد پشتیبانی در دو روستا تأسیس خواهد شد و در این رابطه اقدامات لازم اولیه نیز انجام شده است ک در سال جاری شاهد افتتاح آن‌ها خواهیم بود و در استان بالغ بر ۵۰۰ نفر جذب نیرو خواهیم داشت.

این فعال عرصه صنعت بیان کرد: زمین پشتیبان مرکزی در شهرک صنعتی دو واقع است و یکی از واحد‌های روستایی در شهرک صنعتی شهرستان نیر و دیگری نیز در شهرک صنعتی نوجه است.

جباری گفت: ظرفیت تولید ما حدود ۳۲ هزار دست پوشاک در سال است که سال‌های گذشته عملأ شاهد بیشترین ظرفیت تولید نیز بوده‌ایم.

وی با انتقاد از وضعیت اسفبار محیط زیستی شهرک صنعتی اردبیل، افزود: امید است مسئولین برای وضع ظاهری و بهداشتی، اعم از فضای سبز و مسیر جاده‌ای شهرک و دیگر امکانات رفاهی نیز چاره اندیشی و اقداماتی را انجام دهند.

انتهای پیام
captcha