فعالیت ۳۷۵ پایگاه اوقات فراغت در کانون‌های مساجد استان اردبیل
کد خبر: 3744806
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶

فعالیت ۳۷۵ پایگاه اوقات فراغت در کانون‌های مساجد استان اردبیل

گروه اجتماعی ـ مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان اردبیل گفت: در راستای توسعه برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی، ۳۷۵ پایگاه اوقات فراغت در کانون‌های مساجد استان اردبیل فعال هستند.

فعالیت ۳۷۵ پایگاه اوقات فراغت در کانون‌های مساجد استان اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، نادر سقاء مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، روزگذشته 16 شهریوماه در مراسم اختتامیه اردوی فرهنگی تربیتی «بچه‌های مسجد» در اردوگاه فرزندان امام خمینی(ره) شهرستان نیر گفت: در حال حاضر با هدف توسعه برنامه‌های فرهنگی و هنری و به ویژه حوزه قرآنی ۴۵۰ کانون مساجد استان اردبیل در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به این که جذب نوجوانان و جوانان به مساجد یک اولویت بسیار مهم و اساسی در جامعه است گفت: با توجه به هجمه‌های فرهنگی سختی که دشمنان در دست گرفته‌اند تا به این وسیله اعتقادات و ارزش‌های اسلامی را بین نسل کنونی از بین ببرند باید ترغیب و تشویق آنان را به سمت مساجد عملا تحقق بخشیم و نقشه‌های دشمنان را خنثی کنیم.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت: مساجد سنگر‌های محکمی برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان هستند که بی‌شک با اجرای برنامه‌های متنوع و ایجاد نشاط و شادابی در بین آنان می‌توانیم در حوزه فرهنگی و تربیتی جزو استان‌های پیشگام باشیم و به جایگاه مناسبی در این زمینه دست یابیم.
سقاء ضمن اشاره به فعالیت ۳۷۵ پایگاه اوقات فراغت در کانون‌های مساجد استان نیز تصریح کرد: توسعه برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در استان مبنای اساسی است و در این زمینه باید با افزایش تعاملات و همکاری با دستگاه‌های ذی‌ربط زمینه توسعه فعالیت‌ها را به مرحله قابل قبول برسانیم.
وی از انعقاد تفاهم‌نامه‌های لازم در ارتباط با افزایش تعاملات با دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و اظهار کرد: تاکنون تفاهم‌نامه‌های مختلفی در زمینه‌های مختلف امضا شده و تلاش بر این است که کودکان و نوجوانان مساجد را مامنی امن و آرام برای کسب نشاط و پویایی بدانند که در این زمینه نقش کانو‌ن‌های مساجد استان بسیار حائز اهمیت است.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت: اجرای برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت علاوه بر ایجاد نشاط و پویایی در بین کودکان و نوجوانان سبب به دست آوردن فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگی و قرآنی می‌شود و نیز این موضوع بی‌شک آسیب‌های اجتماعی را در جامعه به حداقل می‌رساند.
انتهای پیام

captcha