بررسی علل حادثه پلاسکو سیاسی نشود
کد خبر: 3567375
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۱
وزیر بهداشت:

بررسی علل حادثه پلاسکو سیاسی نشود

گروه شبکه‌های اجتماعی: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یادداشت خود به یاد شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو نوشت: باید بپذیریم در کشور ما پس از بروز حوادثی از این دست، متاسفانه فضا یا به شدت احساسی می‌شود یا سیاسی و زیر این چتر، عبرت آموزی و بررسی دقیق علت‌ها معمولا کم رنگ و یا حتی گم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی، با ابراز تاسف از حادثه تلخ ساختمان پلاسکو و شهادت جمعی از آتش نشانان، ابراز امیدواری کرد: از یاد نبریم همه ما وظیفه داریم به آن‌چه با خود، خدای خود و مردم وعده کرده‌ایم، عمل کنیم.

وی در این یادداشت آورده است: «آخرین روز سرد دی ماه برای ما تلخ بود و دردناک؛ روزی که جمعی از شجاع‌ترین و فداکارترین‌های شهر و کشورمان را از دست دادیم؛ مانند بسیاری از روزها و ماه‌ها و سال‌هایی که بر این دیار گذشته است. از آن روز حال‌مان خوب نیست و همه داغدار عزیزانی هستیم که برای کمک به همنوعان خود جان شیرین‌شان را قهرمانانه فدا کردند.

گویا این رسم زمانه است که خوبان و نیکان بروند و ما را مدیون خود سازند؛ بروند و تلنگری شوند بر وجدان آنها که مانده‌اند. این بار نیز آنها رفتند و ما را در این فصل سرد، سوگوار پر کشیدن‌شان کردند؛ کاش این حادثه، شهدا و جان باختگان آن را فراموش نکنیم و در هیاهوی زندگی، از یاد نبریم همه ما وظیفه داریم به آن‌چه با خود، خدای خود و مردم وعده کرده‌ایم، عمل کنیم؛ از جمله بررسی علت یا علل این اتفاق دردناک و برخورد قاطع با مقصران.

قول‌هایی که برای ایمن سازی برخی ساختمان‌ها داده شده؛ مجهز کردن مراکز حساس و حیاتی چون ایستگاه‌های آتش نشانی به تجهیزات و فناوری‌های نوین و نیز سامان دادن به اوضاع زندگی و کسب و کار اهالی پلاسکو.

لازم می‌دانم تاکید کنم من نیز به سهم خود بررسی وضعیت همه بیمارستان‌های دولتی را از نظر ایمن‌سازی و اطفای حریق با جدیت پیگیری می‌کنم. همچنین باید بپذیریم در کشور ما پس از بروز حوادثی از این دست، متاسفانه فضا یا به شدت احساسی می‌شود یا سیاسی و زیر این چتر، عبرت آموزی و بررسی دقیق علت‌ها معمولا کم رنگ و یا حتی گم می‌شود.

باور کنیم مردم حقی بزرگ بر گردن همه مسئولان کشور دارند و تاریخ در مورد ما هم قضاوت خواهد کرد.»

به گزارش ایکنا، ساختمان پلاسکو صبح روز پنجشنبه(30 دی ماه) حدود ساعت 8 دچار حریق شد و پس از حدود سه ساعت عملیات اطفا حریق، ساختمان یکباره به طور کامل فروریخت و تعدادی از آتش نشانان و شهروندان زیر آوار ماندند.

پیکر 15 شهید آتش نشان از زیر آوار خارج شد که با احتساب شهادت یک آتش نشان به دلیل شدت جراحات و سوختگی در بیمارستان شهید مطهری، 16 آتش نشان در حادثه پلاسکو به شهادت رسیدند؛ همچنین پیکر چهار شهروند دیگر از زیر آوار خارج شد.

ساختمان 15 طبقه پلاسکو در سال 1341 به عنوان نخستین ساختمان بلندمرتبه تهران افتتاح شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ساختمان‌های پلاسکو و آلومینیم در اختیار بنیاد مستضعفان قرار گرفت.
captcha