جهاد دانشگاهی لرستان خلأهای استان در حوزه علمی و فناوری را بومی‎سازی کند
کد خبر: 1434732
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰
مسئول نهاد رهبری دانشگاه‌های لرستان:

جهاد دانشگاهی لرستان خلأهای استان در حوزه علمی و فناوری را بومی‎سازی کند

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام مستأجران با بیان این‌که جهاد دانشگاهی لرستان باید خلأهای استان را در حوزه علمی و فناوری بومی‎سازی کند، گفت: جهاد دانشگاهی استان باید مشکلات لرستان را شناسایی و از اساتید و افراد متخصص و صاحب فن در جهت باز کردن گره‎های کور استفاده کند.

حجت‎الاسلام والمسلمین مهدی مستأجران، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با تشکیل جهاد دانشگاهی، گفت: جهاد دانشگاهی از جمله نهال‎هایی است که به ‎مانند بسیج توسط حضرت امام خمینی(ره) کاشته شد و این نهال حیات طیبه را به جامعه علمی کشور وارد کرده و اثرات خوبی داشته و هنوز هم در این مسیر گام برمی‎دارد و همچنان پیشتاز است.

وی با بیان این‌که در اوایل انقلاب در حوزه علمی و فناوری و تبدیل علم به تکنولوژی و کاربردی با مشکلاتی مواجه بوده‎ایم، اضافه کرد: متأسفانه استعمار از ما کشورهای مصرف کننده ساخته بود و اجازه دخل و تصرف در حوزه کاربردی به ما ندادند تا اینکه امام راحل جهاد دانشگاهی را برای عرض اندام دانشجویان نخبه و فعالیت آنها در حوزه‎های علمی، کاربردی تأسیس کرد و به آن لقب جهاد داد تا افراد با تلاش مضاعف و جهادگونه خود بتوانند در مسیر علم و دانش قدم‎های مؤثری بردارند.

دستیابی به دستاوردهای جدید دنیا در حوزه نانو با حرکت جهادگونه دانشجویان نخبه

مستأجران ادامه داد: با حرکت جهادگونه دانشجویان نخبه در جهاد دانشگاهی خوشبختانه امروز شاهد دستاوردهای جدید دنیا در حوزه نانو هستیم و در خیلی از علوم دنیا سرآمد هستیم.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اگر با نگاه جهادی در حوزه علم و تبدیل آن به فناوری و علوم کاربردی وارد شویم علاوه بر این‌که گوی سبقت را در این حوزه از سایر ابرقدرت‎ها خواهیم ربود، می‎توانیم راه‎های نرفته را در دنیا نیز طی کنیم.

وی عنوان کرد: کار خوبی که جهاد دانشگاهی می‎تواند در استان انجام دهد این است که در راستای اهداف عالیه جهاد در جهت پر کردن خلأهایی که در حوزه علمی و فناوری وجود دارد حرکت کند.

مستأجران با بیان این‌که جهاد دانشگاهی لرستان باید خلأهای استان را در حوزه علمی و فناوری بومی‎سازی کند، یادآور شد: جهاد دانشگاهی استان باید مشکلات لرستان را شناسایی و از اساتید و افراد متخصص و صاحب فن در جهت باز کردن گره‎های کور استفاده کند.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‎های لرستان بیان کرد: این نهاد می‎تواند از دانشجویانی که در این حوزه، کار جهادی می‎کنند استفاده کند تا همچنان در حوزه‎های مختلف به‌ویژه علم و فناوری پیشتاز باشیم.

وی درباره جهت‎گیری دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا با اشاره به این‌که ایکنا خبرگزاری است که به فعالیت‎های قرآنی می‎پردازد، اضافه کرد: در ابتدا خیلی‎ها اعتقاد به راه‎اندازی خبرگزاری قرآنی نداشتند اما با راه‎اندازی این خبرگزاری کارهای ارزنده‎ای در جهت ارتقای فرهنگ قرآنی انجام شد و باید به کسانی که در حوزه قرآنی زحمت، کار و اطلاع‎رسانی می‎کنند توجه ویژه‎ای شود.

مستأجران گفت: باید از مسئولان و مؤسسان این خبرگزاری قدردانی و از خداوند بیشترین توفیقات را برای آنها طلب کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های لرستان با بیان این‌که خبرگزاری ایسنا نیز پیام دانشجو و دانشگاه را از درون دانشگاه ابلاغ و در این مسیر به‌خوبی گام نهاده و حرکت می‎کند، در پایان اظهار کرد: جریانات بیرونی و احزاب در جهت سیطره بر جریان‎های دانشجویی و آرمان‌گرایی دانشجو هستند و قطعاً جهاد دانشگاهی و ایسنا نیز از این آفات در امان نیست و تحت فشار و تأثیرات این فضا بوده اما خوشبختانه ایسنا و جهاد استان توانسته‎اند استقلال خود را حفظ کند.

captcha