کد خبر: 4313369
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
فریبا محمدلو بیان کرد

ثبت‌نام ۲۱۶ کارآفرین برای حضور در دومین نمایشگاه توانمندی‌های بانوان اردبیل

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری اردبیل گفت: دومین نمایشگاه توانمندی‌های بانوان استان در کسب و کار‌های خانگی و کارفرمایی با عنوان «روایت روشنایی» در اردبیل برگزار می‌شود.

جلسه هماهنگی برگزاری این نمایشگاه

به گزارش ایکنا از اردبیل، فریبا محمدلو، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری اردبیل ششم آبان‌ماه با اعلام این خبر در جلسه هماهنگی برگزاری این نمایشگاه افزود: نمایشگاه «روایت روشنایی» از ۲۰ تا ۲۳ آبان ماه جاری در محل نمایشگاه بین‌المللی اردبیل برگزار خواهد شد و ساعات بازدید از ساعت ۱۳ تا ۱۹ خواهد بود.

وی با بیان اینکه دومین نمایشگاه توانمندی‌های بانوان در کسب و کار‌های خانگی و کارفرمایی با تقاضای بانوان کارآفرین و با هدف شناسایی توانمندی‌ها و معرفی بانوان کارآفرین برگزار می‌شود، اضافه کرد: در این نمایشگاه بانوان کارآفرین، توانمندی‌های خود را عرضه خواهند کرد و در راستای مهارت‌افزایی، کارگاه‌های بازاریابی و برندینگ برگزار می‌شود.

محمدلو، با اشاره به اینکه در تلاش هستیم در این نمایشگاه نمونه بارز موفقیت یک زن کارآفرین را نشان دهیم، ادامه داد: در زمان برگزاری این نمایشگاه کارگاه‌های آموزشی «ایده تا برند»، «فروش آنلاین»، «مدیریت مالی» و «رهبری و خودباوری» توسط انجمن زنان کارآفرین استان اردبیل برگزار خواهد شد.
 
وی نمایش فیلم با مضمون کارآفرینی بانوان، رادیوی کارافرینی، نشست هم‌اندیشی زنان کارآفرین و رونمایی از محصولات فناورانه و نوآورانه را از برنامه‌های جنبی این نمایشگاه عنوان کرد.
 

نمایشگاه توانمندی‌های بانوان به توسعه کسب و کار‌های بانوان کمک می‌کند

 
در این جلسه بهروز رحیم زاده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از ثبت‌نام ۲۱۶ کارآفرین زن برای شرکت در دومین نمایشگاه توانمندی‌های بانوان در کسب وکار‌های خانگی و کارفرمایی استان خبر داد و افزود: این بانوان در رشته‌های مختلف صنایع دستی، هنری، صنایع تبدیلی، آشپزی، تولید محصولات صنعتی و فناورانه و ... فعالیت دارند.
 
وی با بیان اینکه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل برای برگزاری این نمایشگاه در بهترین کیفیت و شایسته استان و بانوان کارآفرین نهایت تلاش خود را خواهد کرد، خاطرنشان کرد: برگزاری بهینه این رویداد، همکاری و همراهی تمام دستگاه‌های اجرایی استان را می‌طلبد.
 
رحیم‌زاده با اشاره به اینکه پشتیبانی و معرفی این بانوان کارآفرین در بازاریابی برای تولیدات و بهبود وضعیت معیشتی آنان ضروری است، اضافه کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به شناساندن توانمندی‌های بانوان و توسعه کسب و کار‌های آنان کمک شایانی خواهد کرد.
انتهای پیام
captcha