کد خبر: 4318021
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸
مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل:

فراخوان «نجوای دل با خدا» در اردبیل منتشر شد

الله‌شکر عبدی، از انتشار فراخوان «نجوای دل با خدا» با هدف گسترش فرهنگ نیایش و تقویت پیوند عاطفی نسل نو با نماز خبر داد.

فراخوان «نجوای دل با خدا» در اردبیل منتشر شدالله‌شکر عبدی، مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل، در گفت‌و‌گو با ایکنا از اعلام فراخوان «نجوای دل با خدا» با هدف ترویج فرهنگ نیایش خبر داد.

وی با اشاره به تأکید آیت‌الله سید حسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، در جلسه شورای اقامه نماز مبنی بر ضرورت تعمیق ارتباط معنوی جوانان با خداوند و ترویج فرهنگ دعا و خودسازی معنوی در محیط‌های اداری و آموزشی، اظهار کرد: پوستر فراخوان نجوای دل با خدا به همین منظور تهیه و به مجموعه‌ها و دستگاه‌های استان ارسال شده است.
 
عبدی افزود: این فراخوان با هدف بیان احساسات ناب، دعا‌ها و نجوا‌های عاشقانه مخاطبان با خداوند متعال در قالب نثر، شعر و دل‌نوشته برگزار می‌شود که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا پایان آذرماه ارسال کنند.
 
وی از تمامی مجموعه‌های اداری، آموزشی و فرهنگی خواست تا با اطلاع‌رسانی مناسب میان کارکنان، معلمان، دانش‌آموزان و دانشجویان، زمینه مشارکت هرچه گسترده‌تر علاقه‌مندان در این رویداد معنوی را فراهم کنند.
 
مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل اعلام کرد: آثار برتر با اهدای جوایز نفیس تجلیل خواهد شد و آثار ارسال‌شده نیز در سیزدهم رجب، سالروز ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) داوری می‌شود. نتایج نهایی نیز به برگزیدگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 
وی در پایان تأکید کرد: ستاد اقامه نماز از آثار زیبا و ارزشمند توسل و نیایش که به این فراخوان ارسال شود، به‌صورت ویژه قدردانی خواهد کرد.
انتهای پیام
captcha