کد خبر: 4308746
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
ناصر فخاری:

جهاددانشگاهی بازوی توانمند دولت در آموزش‌های تخصصی ضمن خدمت است

مشاور عالی سازمان اداری و استخدامی کشور تأکید کرد: آموزش‌های ضمن خدمت در دستگاه‌های اجرایی باید از حالت آکادمیک خارج شده و به‌صورت تخصصی و حرفه‌ای اجرا شود؛ جهاددانشگاهی با برخورداری از ظرفیت‌های علمی و اجرایی می‌تواند بازوی مؤثر دولت در این حوزه باشد.

جهاددانشگاهی بازوی توانمند دولت در آموزش‌های تخصصی ضمن خدمت استبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، ناصر فخاری، مشاور عالی سازمان اداری و استخدامی کشور، 12 مهرماه در جلسه با رئیس دفتر مدیریت پروژه‌های خاص جهاددانشگاهی و معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد حاکمیتی و شریک استراتژیک سازمان اداری و استخدامی کشور یاد کرد و گفت: ارزیابی توسعه شایستگی مدیران در صحت و سلامت کامل و با نظارت سازمان اداری و استخدامی کشور توسط جهاددانشگاهی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری برخی از آزمون‌های استخدامی، آموزش‌های ضمن خدمت و ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران عملیاتی و پایه به این نهاد علمی و انقلاب سپرده شده که تصمیم درستی است، چرا که جهاددانشگاهی یک شبکه وسیع زیرساختی و انسانی کشور است و معمولاً بخش خصوصی توان فراهم کردن چنین ظرفیتی را ندارد و اساساً نهاد‌های عمومی صلاحیت بیشتری برای این امور در کنار حاکمیت دارند.

مشاور عالی سازمان اداری و استخدامی کشور در ادامه با تأکید بر آموزش و توانمندسازی سرمایه‌های اجتماعی سازمان‌های اداری تصریح کرد: امروز آموزش ضمن خدمت از نوع آکادمیک نیست بلکه به صورت تخصصی و حرفه‌ای انجام می‌شود و جهاددانشگاهی با توجه به توانمندی‌های مناسبی که دارد می‌تواند در این زمینه بازوی مناسبی باشد.

وی در ادامه برای بررسی و حل برخی استقرار مجتمع‌های اداری در شهرستان‌های کمتر از ۷۰ هزار نفر جمعیت استان اردبیل قول مساعد داد.

فعالیت کانون ارزیابی توسعه شایستگی جهاددانشگاهی زیر نظر سازمان اداری و استخدامی کشور

سید رفیع موسوی، رئیس دفتر مدیریت پروژه‌های خاص جهاددانشگاهی نیز در این جلسه بیان کرد: کانون ارزیابی توسعه شایستگی جهاددانشگاهی ذیل نظارت سازمان اداری و استخدامی کشور فعالیت می‌کند و سازمان برنامه‌ریزی نیز بر روند اجرای آن نظارت دارد.

وی با اشاره به ارزیابی شایستگی مدیران عملیاتی و پایه دستگاه اجرایی توسط جهاددانشگاهی بیان کرد: ارزیابی معاونان ارشد، فرمانداران وخشداران توسط وزارت کشور با توجه به استاندارد‌های موجود انجام می‌شود.

موسوی ادامه داد: در استان‌ها با توجه به پتانسیل‌های زیرساختی و منابع انسانی جهاددانشگاهی در سراسر کشور و حسن اعتماد دستگاه‌های اجرایی به این نهاد انقلابی امکان ارزیابی مدیران پایه و عملیاتی با مشارکت و همکاری خود دستگاه‌های اجرایی فراهم است.

وی با تأکید بر اجرای ارزیابی‌های انجام شده در سلامت کامل، تصریح کرد: در ارزیابی‌های انجام شده موضوع حق الناس همواره مورد توجه بوده و عدالت کامل رعایت می‌شود و همواره سعی بر این است که کار با کیفیت و مقبولیت و با اثرگذاری مناسب انجام شود.

تیم ارزیابی مدیران جهاددانشگاهی تخصصی و حرفه‌ای است

حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز در این دیدار با اشاره به حرفه‌ای و تخصصی بودن تیم ارزیابی مدیران اظهار کرد: تیم ارزیابی جهاددانشگاهی تیمی تخصصی و حرفه‌ای است و اعضای این تیم از سطح تهران در اردبیل مستقر می‌شوند و این تیم ظرفیتی برای جهاددانشگاهی است تا بتواند برای توسعه استان تلاش نماید.

وی از جهاددانشکاهی به عنوان نهادی علمی، دانش‌بنیان و توسعه‌گرا یاد کرد و افزود: این نهاد با توجه به احساس مسئولیتی که برای توسعه استان دارد، همواره تلاش کرده است از ظرفیت کشوری جهاددانشگاهی برای خدمت به استان استفاده کند.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه بهره‌وری نیروی انسانی بیان کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند ظرفیت مناسبی در این زمینه در استان باشد تا آموزش‌های مهارتی را که از نیاز سرمایه‌های انسانی در دستگاه‌های اجرایی استان است، برگزار نماید.

رسولی ادامه داد: با شبکه آموزشی که با حضور اساتید دانشگاه‌ها در جهاددانشگاهی تشکیل شده است، می‌توانیم کیفیت آموزش را ارتقا داده و بازویی برای توانمندسازی نیرو‌های انسانی در استان باشیم.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، جلب سرمایه‌گذار را به عنوان گلوگاه مورد توجه مسئولان ارشد استانی عنوان کرد و گفت: فرهنگ سازمانی در استان برای جلب سرمایه‌گذار نیازمند بهبود است و ما تلاش می‌کنیم در این زمینه بازوی مناسبی برای مجموعه استانداری باشیم و می‌توانیم با استقرار ارزیابی و سنجش به بهبود وضعیت فرهنگ جذب سرمایه‌گذاری کمک کنیم.

رسولی به فعالیت بخشی از توانمندی‌های بهداشت و درمان جهاد دانشگاهی در استان اشاره و بیان کرد: در استان اردبیل مرکز درمان نابرابری قفقاز در حال ارائه خدمات به مردم است و در راستای توسعه این خدمات با همکاری مشترک با اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مجتمع درمانی -تحقیقاتی زنان و درمان ناباروری در استان کلنگ‌زنی شده است که این مجموعه نیز به حمایت و پشتیبانی دولت نیازمند است.

وی به برخی از ظرفیت‌های علمی و تخصصی شبکه جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی در حوزه اصلاح نژاد دام‌های سبک و سنگین کارنامه خوبی دارد می‌تواند مجموعه دامپروری استان را متحول نماید که این مهم و موارد علمی و تخصصی دیگر می‌تواند در قالب تفاهم‌نامه همکاری ملی بین جهاددانشگاهی و استانداری اردبیل امکان‌پذیر شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل افزود: در زمینه بهداشت و درمان نیز مجموعه‌هایی مثل پژوهشکده درمان سرطان معتمد در جهاد‌دانشگاهی فعالیت قابل قبولی دارد که می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کرده و یکی از مشکلات بهداشت و درمان استان را مرتفع نماییم.

انتهای پیام
captcha