کد خبر: 4305204
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
رضا کریمی بیان کرد:

لزوم تقویت جشن‌ها و برنامه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش امید

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: برگزاری جشن‌ها و برنامه‌ها با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی، فرهنگ‌سازی موضوعات مختلف و افزایش امید در استان اردبیل تقویت می‌شود.

نشست ساماندهی امور جوانانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، رضا کریمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل ۲۴ شهریورماه در نشست ساماندهی امور جوانان اظهار کرد: بیش از ۴۰۰ سازمان مردم‌نهاد(سمن‌ها) در حوزه‌های مختلف در استان اردبیل فعالیت می‌کنند.

وی افزود: تلاش می‌شود برنامه‌ها و اقدامات با رویکرد جوان‌محوری انجام گیرد و دولت نقش تسهیلگری داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل همچنین از احداث خانه جوانان برای گفت‌و‌گو و ارتباط مسؤولان با جوانان و استقرار شبکه ایران یاران جوان در این محل خبر داد.

کریمی در ادامه از برگزاری جشن بزرگ و گردهمایی اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد استان اردبیل طی روز‌های آینده خبر داد.

انتهای پیام
captcha