کد خبر: 4297469
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱

ایده‌ای برای «میدان پویا» و «محیط زیست مطلوب»

همایش پیاده‌روی و مسابقات ورزشی در قالب افتتاحیه طرح ملی «میدان پویا» نهم مردادماه با حضور پر شور خانواده‌ها در اطراف دریاچه شورابیل برگزار شد.

همایش پیاده‌روی در قالب افتتاحیه طرح ملی «میدان پویا» برگزار شدبه گزارش ایکنا از اردبیل، سیداردشیر رشیدی آل‌هاشم، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در حاشیه این همایش در گفت‌و‌گو با ایکنا از اردبیل گفت: همایش افتتاحیه اجرای طرح ملی «میدان پویا» در اردبیل با هدف ایجاد دانش‌آموز پویا، خانواده با نشاط، جامعه سالم و با شعار «میدان پویا» و «محیط زیست مطلوب» برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در فصل تابستان جاری در ۱۱۰ پایگاه تابستانی اداره کل آموزش و پرورش استان جهت انجام فعالیت‌های ورزشی و سلامت‌محور دانش‌آموزان و در بیش از ۱۰ رشته ورزشی اجرا خواهد شد. 

 مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به اینکه این همایش به همت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل و با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی استان و شهرستان اردبیل شد، اضافه کرد: برگزاری رویداد و مسابقات ورزشی از دیگر بخش‌های این همایش بود که در پایان آن از منتخبان این مسابقات و به قید قرعه از تعدادی از شرکت‌کنندگان در همایش پیاده‌روی تجلیل شد.

رشیدی آل‌هاشم از مشارکت بیش از ۹ هزار نفر از دانش‌آموزان در طرح‌های ورزشی این اداره‌کل با عنوان میدان پویا خبر داد و تصریح کرد: این طرح‌ها تا پایان شهریورماه برای گروه‌های سنی مختلف تداوم خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha