کد خبر: 4295355
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱
حبیب ابراهیم‌پور اعلام کرد:

افزایش ۱۷۰۰ متر مربع به فضای فیزیکی پارک علم و فناوری اردبیل

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل گفت: یک هزار و ۷۰۰ متر مربع به فضای فیزیکی پارک علم و فناوری افزوده شده و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به زودی در ساختمان شماره ۲ پارک فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

حبیب ابراهیم‌پور، رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری استان اردبیل، حبیب ابراهیم‌پور، رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل ۲۹ تیرماه در جلسه با شرکت‌های فناور استان، از اضافه شدن بیش از یک هزار و ۷۰۰ متر مربع فضای فیزیکی جدید به زیرساخت‌های این پارک خبر داد و اظهار کرد: در راستای توسعه ظرفیت‌های استقرار و حمایت از واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، فضای جدیدی در ساختمان شماره ۲ پارک تجهیز و آماده بهره‌برداری شده است.

وی افزود: این اقدام در پاسخ به تقاضای رو به افزایش شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برای استقرار در پارک انجام شده و گامی مؤثر در تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان به شمار می‌رود.

ابراهیم‌پور با تأکید بر برنامه‌ریزی منظم برای تخصیص این فضا‌ها عنوان کرد: واگذاری به واحد‌های جدید بر اساس شاخص‌های مشخص و پس از احراز شرایط اولیه صورت می‌گیرد و شرکت‌های واجد شرایط، به‌ویژه واحد‌های فناور فعال در سطح استانی و ملی، بر اساس نظام امتیازدهی در اولویت بهره‌مندی از این ظرفیت خواهند بود.

وی همچنین با اشاره به رویکرد حمایتی و توسعه‌محور پارک، تصریح کرد: پارک علم و فناوری اردبیل با گسترش فضا‌های فیزیکی، تسهیل فرآیند استقرار و ارائه خدمات تخصصی، تلاش دارد مسیر رشد، تجاری‌سازی و اشتغال‌آفرینی فناورانه را برای شرکت‌ها هموارتر سازد.

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل در پایان تأکید کرد: شرکت‌های متقاضی استقرار می‌توانند تقاضای خود را به‌صورت حضوری به دبیرخانه پارک علم و فناوری استان اردبیل تحویل دهند.

انتهای پیام
captcha