همایش گروه‌های جهادی با عنوان «حِلْفُ الْفُضول»‌ در اردبیل برگزار می‌شود
کد خبر: 4059873
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۱

همایش گروه‌های جهادی با عنوان «حِلْفُ الْفُضول»‌ در اردبیل برگزار می‌شود

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل گفت: نخستین همایش گروه‌های جهادی مطالبه‌گر از مسئولان با عنوان «حِلْفُ الْفُضول»‌ یکشنبه هشتم خردادماه در اردبیل برگزار می‌شود.

ابراهیم میرعباس زاده دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم میرعباس‌زاده، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل، پنجم خردادماه در نشست خبری با خبرنگاران در اردبیل، اظهار کرد: نخستین همایش گروه‌های جهادی مطالبه‌گر از مسئولان با عنوان «حِلْفُ الْفُضول»‌ یکشنبه هشتم خردادماه در اردبیل برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: این همایش با شرکت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی مطالبه‌گر از سراسر استان روز یکشنبه هشتم خردادماه در سالن ولایت سپاه حضرت عباس(ع) برگزار خواهد شد.

وی، با بیان اینکه حِلْفُ الْفُضول پیمانی میان برخی طوایف قریش در دوران جاهلیت برای حمایت از ستمدیدگان بود، اظهار کرد: در این همایش گروه‌های جهادی به صورت نمادین از مسئولان استان مطالبه‌گری کرده و پیمان خواهند بست تا به همراه مردم از مسئولان مطالبه‌گری و برای احقاق حق و حقوق آنها تلاش کنند.

 دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل بی‌تفاوتی به معروف و منکر را از آفات بزرگ جامعه عنوان کرد و گفت: تلاش می‌شود با بکارگیری همه ظرفیت‌های موجود، فریضه واجب الهی امر به معروف و نهی از منکر در بین نسل جوان امروزی نهادینه شود.

میرعباس‌زاده با بیان اینکه فرهنگ مطالبه‌گری بایستی در جامعه نهادینه شود نه اعتراضات، از تشکیل ۱۶ شعبه ویژه در تمامی شهرستان‌های استان برای رسیدگی به تخلفات احتمالی در این حوزه خبر داد و افزود: مطالبه‌گری جهادی رویکرد جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل است

 دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل گفت: ترویج فرهنگ مطالبه‌گری جهادی و مردمی رویکرد جدید این ستاد در راستای احیای فریضه واجب الهی در جامعه است.

میرعباس‌زاده افزود: فرهنگ بی‌تفاوتی در جامعه امروز از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بوده و در راستای دست‌یابی به اهداف گام دوم انقلاب اسلامی تلاش می‌شود با تشکیل کارگروه‌های مطالبه‌گری جهادی و مردمی، فرهنگ توجه به معنویات و اخلاقیات جایگزین فرهنگ بی‌تفاوتی‌ در جامعه شود.

وی، از تشکیل بیش از ۱۵۰ گروه جهادی مطالبه گر در نقاط مختلف استان خبر داد و گفت: این گروه‌ها برای احیای ارزش‌ها و اضمحلال ضدارزش‌ها در جامعه تلاش خواهند کرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل اظهار کرد: برای دست‌یابی به این هدف ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل با تشکیل ۱۸ کارگروه تخصصی مطالبه‌گری و مردمی در زمینه‌های مختلف از جمله مسائل  اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، محیط زیست، گردشگری، هنر، رسانه و سایر عرصه‌ها بر حول سه اصل مهم نظارت مردم بر مردم، مردم بر مسئولین و مسئولین بر مردم فعالیت خواهند کرد.

میرعباس‌زاده، با بیان اینکه یکی از اصول مترقی اسلام این است که همه افراد جامعه احساس مسئولیت کنند و همکاری جمعی توسعه یابد، اضافه کرد: مهم‌ترین وظیفه ستاد، فراهم آوردن مقدمات حضور مردم در صحنه برای دفاع از حقوق عامه است و امر به معروف و نهی از منکر باید با مشارکت آحاد مردم در تمام شئون دینی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و مدیریتی جامعه نهادینه و اجرا شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل گفت: رشته‌ای تحصیلی با عنوان «امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر» در این استان راه‌اندازی و محتوای درسی در این زمینه تولید می‌شود.

میرعباس‌زاده افزود: این ستاد با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تفاهم‌نامه همکاری برای راه‌اندازی رشته تحصیلی امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر با هدف آموزش تخصصی مربیان منعقد کرده است.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک امر تخصصی است، اظهار کرد: امیدواریم در آینده نزدیک با حمایت و کمک خیرین و مسئولان دانشگاه امر به معروف و نهی از منکر در استان راه‌اندازی شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اردبیل تصریح کرد: امر به معروف و مطالبه‌گری اگر اصولی و منطقی باشد شاهد پیشرفت و آبادانی جامعه خواهیم بود در غیر این صورت نتیجه جز خسران و زیان چیزی نخواهد بود.

میرعباس‌زاده، با تاکید بر ضرورت تغییر نگرش مردم نسبت به امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، بیان کرد:  وقتی‌که بحث ۲ فریضه امر به معروف و نهی از منکر مطرح می‌شود، بلافاصله ذهن‌ها به سمت مقوله حجاب و عفاف می‌رود در صورتی‌ که عرصه این ۲ فریضه به‌ مراتب بسیار گسترده‌تر از حجاب و عفاف است.

وی، با اشاره به اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اضافه کرد: به فرموده حضرت علی(ع) اگر تمامی فرایض در یک کفه ترازو و فریضه امر به معروف و نهی از منکر در کفه دیگر قرار داده شود، باز کفه‌ای که امر به معروف و نهی از منکر در آن قرار دارد سنگین‌تر خواهد بود. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل، مردم را بهترین پشتیبان برای گروه‌های جهادی مطالبه‌گر دانست و ادامه داد: علاوه بر احیای امر به معروف و نهی از منکر در تمامی ادارات استان، تلاش می‌شود شعار هر «خانه یک ستاد» نیز تحقق یابد.

میرعباس‌زاده گفت: مردم می‌توانند، منکرات احتمالی مسئولان را از طریق شماره پیامک ۵۰۰۰۲۶۰۸۸۴ به این ستاد اعلام کنند.

دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز بر همین اساس با هدف احیا این فریضه در سطح جامعه فعالیت‌های خود را انجام می دهد و مهم‌ترین اقدام آن نظارت عمومی بر انجام معروفات و تذکر منکرات است.

وی اعلام کرد: امر به معروف و نهی از منکر مختص به حجاب و عفاف نیست و بایستی سایر منکرات جامعه را نیز متذکر شویم البته در رکن علمی این ستاد رشته دانشگاهی تک درس با عنوان امر به معروف راه‌اندازی شده که به تبیین مسائل امر به معروف و نهی از منکر می‌پردازد.

میرعباس‌زاده عنوان کرد: این پیمان بیست سال پیش از بعثت پیامبر در بین اقوام قریش صورت گرفت و علت شکل‌گیری پیمان جوانمردان، واکنش در برابر ظلم و ستم بود و امروز با برپایی این پیمان در استان تلاش خواهیم کرد نسبت به کسانی که مورد ظلم و ستم قرار می‌گیرند واکنش نشان داده شود و مطالبات آنها توسط گروه‌های جهادی پیگیری شود.

انتهای پیام
captcha