کد خبر: 4040987
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۶

گرامیداشت یاد و خاطره شهدا عمل به تکلیف انسانی است

مدیرکل اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل، گفت: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا عمل به تکلیف انسانی است و دیدار با خانواده‌های شهدا روحیه خدمت‌رسانی به خادمان میهن اسلامی را دوچندان می‌کند.

داور نوری مدیرکل بنیاد شهید اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، داور نوری، مدیرکل اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل، ۱۶ اسفندماه، در دیدار با مادر گرامی شهید والامقام سیروس موتمن کولانکوه در اردبیل اظهار کرد: والدین عزیز شهدا از فرزندان خود گذشتند تا فرزندان این سرزمین با سربلندی و سرافرازی و به دور از وابستگی به قدرت‌های بیگانه زندگی کنند و در راه اهداف عالیه انقلاب اسلامی گام بردارند.

نوری، با بیان اینکه خون پاک هر شهید اثر حیات‌بخشی به جامعه دارد گفت: شهدا چراغ راه آیندگان و مظهر بصیرت هستند و تکریم از خانواده شهدا فرصتی مغتنم برای مسئولان است.

وی بیان کرد: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا عمل به تکلیف انسانی است و دیدار با خانواده‌های شهدا روحیه خدمت‌رسانی به خادمان میهن اسلامی را دوچندان می‌کند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت: عزت نفس، صلابت و روحیه مقاوم خانواده‌های معظم شهدا نشان از ولایتمداری، وفاداری و پای‌بندی آنان به ارزش‌های والای انسانی و اسلامی است.

نوری افزود: داشته‌هایمان را مدیون و مرهون خون پاک شهدای والامقامی هستیم که با گذشت از جان و مال و فرزندان خود درس بزرگ ایثار، شجاعت و بزرگمردی را در دنیا به همه ثابت کرده‌اند.

انتهای پیام
captcha