کد خبر: 4291553
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
مدرس دانشگاه فرهنگیان اردبیل بیان کرد

نبرد امروز؛ مصاف تمدنی سبک زندگی الهی با منظومه اومانیستی غرب

صادق فرهمند امین با تأکید بر ماهیت فراتر از نظامی تقابل کنونی میان ایران و جبهه استکبار گفت: این رویارویی، جنگی تمدنی در میدان ارزش‌ها، ایدئولوژی‌ها و سبک‌های زندگی است؛ نبردی میان جهان‌بینی الهی مبتنی بر عدالت و کرامت انسانی و منظومه‌ای غربی بر پایه اومانیسم، لذت‌گرایی و حذف خداوند از زیست بشر است.

صادق فرهمندامین، دکتری روان‌شناسی تربیتی و مدرس دانشگاه فرهنگیان اردبیل،صادق فرهمندامین، مدرس دانشگاه فرهنگیان اردبیل در گفت‌و‌گو با ایکنا از اردبیل با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر که از سوی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان انجام شد، گفت: در نخستین ساعات این تجاوز، سرداران بزرگی از دست رفتند و ملت ایران مظلومانه، اما با صلابت ایستادگی کردند. این جنگ، از جمعه ۲۳ خردادماه آغاز و با ورود مستقیم آمریکا، وارد فاز جدیدی شد و در عین حال، رهبری هوشمندانه و اقتدار نیرو‌های مسلح، صحنه‌ای نو از عزت ملت ایران را به نمایش گذاشتند.

وی با بیان اینکه این جنگ، تنها یک درگیری نظامی نبود؛ بلکه آغاز فصل نوینی از یک تقابل تمدنی عمیق بود، افزود: نبرد امروز، جنگ برای تصرف سرزمین نیست، بلکه مواجهه‌ای در عرصه ایدئولوژی، ارزش‌ها، فرهنگ، مذهب و سبک زندگی است و آنچه در حال وقوع است، نبرد میان سبک زندگی الهی ـ اسلامی با محوریت جمهوری اسلامی ایران و سبک زندگی آمریکایی ـ صهیونیستی با تکیه بر اومانیسم و حذف خدا از زیست بشر است.

فرهمندامین با تأکید بر اینکه تمدن اسلامی ـ شیعی امروز در مرکز این رویارویی قرار دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران، با تکیه بر عدالت‌خواهی، کرامت انسانی و نفی سلطه، تمدنی الهی و مقاوم را نمایندگی می‌کند؛ در حالی‌ که در سوی مقابل، تمدن غربی با ترویج لذت‌گرایی، مادی‌گرایی و اخلاق ماکیاولیستی در برابر این جبهه قرار گرفته است.

مدرس دانشگاه فرهنگیان اردبیل ادامه داد: امروز شاهد تقابل جدی میان دو مدل حکمرانی و دو منظومه اخلاقی هستیم که از یک‌سو حاکمان طاغوت‌مسلک مانند ترامپ و نتانیاهو با الگو‌های رفتاری فریبکارانه و از سوی دیگر، رهبران مؤمن، صالح و مردمی همچون مقام معظم رهبری که الگویی برای آزادی‌خواهان جهان شده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به دروغ‌های بزک‌شده‌ای، چون دموکراسی، حقوق بشر و آزادی در گفتمان غرب تصریح کرد: در مقابل این فریب‌های پر‌زرق‌ و برق، تفکر اسلامی با اصالت الهی، صداقت و عدالت، نماینده آزادی واقعی و کرامت انسانی است.

فرهمندامین تصریح کرد: این جنگ‌ها، ترکیبی، پیچیده و چندلایه است و تنها با تحلیل‌های سطحی سیاسی نمی‌توان آن را فهم کرد و ما نیازمند تبیین‌های فلسفی، معرفتی و تمدنی از این نبرد هستیم. این وظیفه بر عهده اندیشمندان، اساتید دانشگاه‌ها و صاحبان قلم است تا دلایل ماهوی و وجودی این تقابل را برای ملت‌ها و جوانان تشریح کنند.

وی اظهار کرد: در یک نگاه کلان، تقابل امروز نه صرفاً نزاعی سیاسی یا نظامی، بلکه مصاف تمدنی عمیقی میان دو جهان‌بینی متضاد است و رمز پیروزی در این میدان، فهم دقیق، تبیین عالمانه و پایبندی بر ارزش‌های الهی و انسانی است.

انتهای پیام
captcha