کد خبر: 4321055
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
حجت‌الاسلام صفری تأکید کرد

ضرورت آگاه‌سازی جامعه در برابر شبهه‌افکنی‌های رسانه‌ای

امام جمعه لاهرود با اشاره به تلاش دشمنان برای تضعیف کشور، بر ضرورت جهاد تبیین به‌ویژه در تبیین جایگاه زن در اسلام و نیز آگاه‌سازی جامعه در برابر شبهه‌افکنی‌های رسانه‌ای تأکید کرد.

حجت‌الاسلام حسن صفری، امام جمعه لاهرودبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صفری، امام جمعه لاهرود، ۱۴ آذرماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مصلای آستان مقدس امامزاده سیدابراهیم خراسانی(ع) برگزار شد، به مناسبت‌های پیش‌ رو اشاره کرد و ضمن تبریک روز حسابدار، روز دانشجو، روز جهانی حقوق بشر و سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، به تبیین جایگاه زن و نقش دانشجویان در جامعه اسلامی پرداخت.

وی با تأکید بر اهمیت حسابرسی اعمال انسان در دنیا و آخرت گفت: هر فرد باید در این دنیا به حساب و کتاب اعمال خود برسد تا در قیامت و در پیشگاه عدل الهی، شرمنده نباشد.
 
امام جمعه لاهرود در ادامه با گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، دانشجویان را از اقشار تأثیرگذار و آینده‌ساز کشور دانست و اظهار کرد: آینده مملکت به دست دانشجویان است؛ بنابراین باید از هر لحاظ توانمند، آگاه و مقتدر باشند تا دشمنان در تحقق اهداف خود ناکام بمانند.
 
صفری همچنین با اشاره به ۱۹ آذر، روز جهانی حقوق بشر، ابراز امیدواری کرد که حقوق بشر به معنای واقعی در جهان محقق شود تا مردم مظلوم به‌ویژه در فلسطین و غزه در آرامش زندگی کنند.
 
وی با تبریک فرارسیدن سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت امام خمینی(ره)، بخش‌هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره جایگاه زن را مورد توجه قرار داد و افزود: مهم‌ترین نیاز و حق زن در خانه محبت است و مردان باید محبت خود را با صراحت نسبت به همسران ابراز کنند.
 
امام جمعه لاهرود با تأکید بر ضرورت تکریم مادران و همسران در خانواده و جامعه گفت: زنان جامعه اسلامی حضرت زهرا(س) را الگوی خود می‌دانند و اسلام برای زن منزلتی والا قائل است؛ به‌گونه‌ای که در هیچ کشوری به اندازه ایران به جایگاه زن احترام گذاشته نمی‌شود.
 
وی با تبیین تفاوت نگاه غرب و اسلام به زن بیان کرد: اگر بتوانیم منطق غلط غرب در موضوع زن را برای جهانیان آشکار کنیم که چگونه به زنان ستم می‌شود، این اقدام مصداق جهاد تبیین است. در صورت تبیین صحیح جایگاه واقعی زن در اسلام، بسیاری از مشکلات از جمله مسئله حجاب به‌طور طبیعی حل خواهد شد.
 
خطیب جمعه لاهرود با اشاره به تلاش دشمنان برای تضعیف ایران گفت: دشمن از ایران مستقل و مقتدر هراس دارد و با جنگ رسانه‌ای و شبهه‌افکنی در فضای مجازی به‌دنبال تخریب چهره نظام است؛ بنابراین باید هوشیار و مراقب باشیم.
 
صفری در پایان با تأکید بر ضرورت توجه به نماز باران، توبه و استغفار برای نزول رحمت الهی، از نماینده ولی‌ فقیه در استان اردبیل بابت طرح درخواست مردم لاهرود در نشست با وزیر کشور در خصوص ارتقای این بخش به شهرستان قدردانی کرد.
انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
captcha