کد خبر: 4305597
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:

فصل هفتم منشور ملل متحد علیه رژیم صهیونیستی فعال شود

آیت‌الله سیدحسن عاملی گفت: فصل هفتم منشور ملل متحد علیه اسرائیل فعال شود، چرا که این فصل اختیار شورای امنیت سازمان ملل را برای حفظ صلح بیان می‌کند.

آیت الله سید حسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، ۲۶ شهریور با بیان این مطلب گفت: ترامپ مدام ادعای صلح می‌کند پایه و اساس صلح عدالت است و بدون عدالت ادعای صلح اهانت به شعور انسان‌هاست از طرفی آنچه در این دنیای معاصر وجود ندارد عدالت است.

وی افزود: تصور کنید اگر ایران به تونس، لبنان، سوریه، عراق، یمن یا قطر حمله کرده بود، الان اروپا یقه پاره می‌کرد، آمریکا حمله می‌کرد، بدترین تحریم‌ها درست می‌شد، امپراتوری رسانه‌های غرب طوفان به پا می‌کردند و در حق ایران می‌گفتند کشور عاصی، کشور سرکش و کشور ضد قوانین بین‌المللی و قطعاً و فوراً فصل هفتم منشور ملل متحد را فعال می‌کردند.

عاملی تصریح کرد: اتفاقاً همین الان این فصل باید علیه اسرائیل فعال شود، این فصل اختیار شورای امنیت سازمان ملل را برای حفظ صلح بیان می‌کند و به این شورا اجازه می‌دهد تا وجود هرگونه تهدیدی برای صلح، نقض صلح یا اقدام تجاوزگرانه را تعیین کند و اقدامات نظامی و غیرنظامی را برای برقراری صلح و امنیت بین‌المللی انجام دهد.

انتهای پیام
captcha