کد خبر: 4297586
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۷

مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در اردبیل برگزار شد

مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف دهم مردادماه با حضور برگزیدگان شهرستان‌های استان در رشته‌های مختلف آوایی و حفظ در اردبیل برگزار شد.

حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیلحجت‌الاسلام مهدی ستوده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل، در حاشیه برگزاری مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف در گفت‌و‌گو با ایکنا از اردبیل، از مشارکت چشمگیر نخبگان قرآنی استان در این دوره از رقابت‌ها خبر داد.

وی با بیان اینکه مسابقات مرحله شهرستانی با حضور پررنگ علاقه‌مندان در دو بخش آوایی و معارفی برگزار شده است، گفت: از میان ۵۵۵ شرکت‌کننده، ۷۹ نفر در بخش آوایی به مرحله استانی راه یافتند. این بخش شامل رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان، دعاخوانی و حفظ (۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل) است که طی روز‌های اخیر در حال برگزاری است. بخش معارفی نیز به‌زودی برگزار خواهد شد.

ستوده با اشاره به حضور فعال جوانان در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل افزود: خوشبختانه سال گذشته در رشته حفظ کل قرآن، نماینده شهرستان اردبیل موفق به کسب رتبه نخست کشوری شد و در رشته نهج‌البلاغه نیز نماینده استان مقام اول کشور را به خود اختصاص داد.

وی ادامه داد: امیدواریم در مسابقات مقدماتی مرحله کشوری نیز شاهد درخشش نخبگان قرآنی استان باشیم و بتوانیم در جمع منتخبان راه‌یافته به مرحله بین‌المللی مسابقات قرآن قرار بگیریم.

مدیرکل اوقاف اردبیل در پایان تأکید کرد: استان اردبیل در حوزه فعالیت‌های قرآنی، به‌ویژه در رشته‌های حفظ، قرائت، تحقیق و دعاخوانی، جزو پنج استان برتر کشور محسوب می‌شود. برخورداری از تعداد قابل توجه قاریان و اساتید برجسته، همچنین برگزاری دوره‌های تخصصی تفسیر قرآن، از جمله ظرفیت‌های قرآنی ارزشمند این استان به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام
captcha