به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، یحیی نجارقابل، معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل، هشتم مردادماه در سخنانی گفت: مرحله استانی مسابقه و جشنواره «طعم امید» بهعنوان جشنواره غذا و آشپزی با حضور ۲۰ شرکتکننده از افراد دارای معلولیت در اردبیل برگزار شد.
وی افزود: این جشنواره با شعار «طعم گردشگری با افراد تأثیرگذار دارای معلولیت» برگزار میشود و ورود افراد دارای معلولیت به صنعت گردشگری از جمله اهداف جشنواره است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل ضمن اشاره به اینکه ایجاد نشاط در بین معلولان از دیگر اهداف این جشنواره است، تأکید کرد: تلاش کردیم شرکتکنندگان با طبخ غذاهای سنتی استان اردبیل که در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیدهاند در این مسابقه شرکت کنند.
نجارقابل ادامه داد: جشنواره طعم امید در دو سطح استانی و منطقهای با همکاری میز گردشگری دسترسپذیر و میز گردشگری خوراک وزارت میراث فرهنگی برگزار میشود و مرحله استانی این جشنواره به میزبانی مجموعه پذیرایی جهاندیده سارایی برگزار شد.
در انتهای این جشنواره با اهدای جوایزی در حضور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل و مدیرکل بهزیستی استان، از افراد برتر مسابقه آشپزی تجلیل شد و این افراد برای حضور در مرحله منطقهای مسابقه معرفی شدند.
انتهای پیام