به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل سوم مردادماه در نشست مشترک با مدیرکل امور مالیاتی استان که در محل این اداره کل برگزار شد؛ با اشاره به فعالیت نهاد انقلابی بیان کرد: جهاددانشگاهی به دنبال ارائه خدمات تأثیرگذار با رویکرد رفع خلأهای موجود در حوزههای علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و ... است.
وی حوزه سلامت و درمان، آموزش و توانمندسازی بخش خصوصی، دولتی و عموم مردم، صنایع خلاق فرهنگی، توسعه فناوریهای پیشرفته را اولویتهای جهاددانشگاهی اردبیل عنوان کرد و گفت: در حوزه آموزش اولویت ما توانمندسازی و مهارتآموزی دانشجویان و دانشآموختگان بیکار در سطح استان است.
رسولی از ارائه خدمات آموزشی به بیش از سه هزار نفر در طول سال در جهاددانشگاهی استان اردبیل خبر داد و گفت: زنجیره آموزش تا کسب و کار و حمایت از صاحبان مشاغل خرد خانگی در جهاددانشگاهی تکمیل است و خدمات آموزشی ما نیز در همین راستا مهارت محور و منجر به اشتغال است.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: در کنار معرفی متقاضیان مشاغل خرد خانگی به تسهیلات بانکی، دورههای آمادگی اشتغال و مهارتی برای دریافت کنندگان تسهیلات از قبیل بازاریابی، مدیریت فروش، تهیه طرح کسب و کار، راهبری شغلی و ... در راستای تکمیل زنجیره اشتغال در جهاددانشگاهی اردبیل برگزار میشود.
رسولی، کانون ارزیابی شایستگی مدیران، مرکز افکارسنجی، خبرگزاریهای ایسنا، ایکنا و سیناپرس را از بخشهای دیگر جهاددانشگاهی عنوان کرد و افزود: مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی به عنوان یکی از معتبرترین مراکز نظرسنجی کشور در استان اردبیل نیز با کمترین خطا طرحهای نظرسنجی را در راستای کمک به تصمیمگیری مدیران و مسئول ارشد استان اجرا میکند.
وی انجام طرح جامع گردشگری استان، تهیه پروفایل گردشگری استان، انجام طرح مهندسی نقشه فرهنگی استان، نظرسنجی پیش بینی انتخابات مجلس، طرح خویش فرمایی انتظارات مردم از استاندار اردبیل را از جمله طرحهای اجرا شده در راستای کمک به راهبری استان برای راهگشایی در مشکلات بیان کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل به برخی از فعالیتهای فرهنگی نیز اشاره کرد و گفت: مرکز انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل به عنوان یکی از قویترین مراکز علمی کتاب در استان فعالیت دارد که تاکنون ۴۰۰ عنوان کتاب را به چاپ رسانده و دارای مقامهای برتر در سطح ملی و استانی است.
رسولی مرکز درمان ناباروری قفقاز را یکی از مراکز موفق در زمینه درمان ناباروری در سطح استان عنوان کرد و افزود: در راستای ارائه خدمات درمانی و جوانی جمعیت تاکنون ۳ هزار خانواده صاحب شده و امید به زندگی به این خانوادهها هدیه شده است.
داریوش سرخانیمقدم، مدیرکل امور مالیاتی استان اردبیل نیز در این جلسه به فرمایشی از رهبر معظم انقلاب که «پیری جمعیت از بمب اتم خطرناک است» اشاره کرد و گفت: خدمات درمان ناباروری جهاددانشگاهی در راستای امید آفرینی و تحکیم بنیان خانواده و ارائه خدمات با حداقل هزینه شایسته تقدیر است.
وی با اشاره به سابقه فعالیتهای مشترک جهاددانشگاهی و ادارهکل امور مالیاتی در زمینه آموزشهای تخصصی مهارت محور و کوتاه مدت بیان کرد: آماده توسعه همکاریهای مشترک در راستای مهارتآموزی کاربردی جامعه هدف با این نهاد علمی - فرهنگی هستیم.
سرخانیمقدم بر ضرورت فرهنگسازی پرداخت مالیات در سطح جامع تأکید کرد و افزود: در زمینه تولید محتوا، آموزشهای عمومی، استفاده از ظرفیت مرکز افکارسنجی و ... آمادگی همکاری با جهاددانشگاهی هستیم.
مدیرکل امور مالیاتی استان اردبیل به اهمیت مالیات در توسعه کشور اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳ کل درآمد کشور ۲۵۷۰ همت بود که ۱۲۲۹ همت آن از طریق درآمد مالیاتی تامین شده است با جایگزینی مالیات با درآمدهای نفتی، ضمن ایجاد ثبات اقتصادی و کاهش وابستگی به درآمدهای یک منبع ناپایدار، میتواند به توسعه پایدار و عادلانه کشور کمک کند.
سرخانیمقدم با اشاره به اجرایی شدن طرح نشاندار کردن مالیات در سال ۱۴۰۳ به عنوان یک راهبرد کلیدی و ابزار نوین در نظام مالیاتی ایران و تلاش سازمان امور مالیاتی کشور در اجرایی نمودن این طرح برای دومین سال متوالی و مشارکت دادن مالیات دهندگان در تعیین محل مصرف مالیاتها اعلام کرد: در سال درسال گذشته ۲۵ پروژه استانی با مبلغ ۱۴۵ میلیارد تومان و با مشارکت هفت هزارو ۳۶۵ نفر از مودیان تأمین اعتبار گردید در سال ۱۴۰۴ تعداد پروژههای استان اردبیل که نشاندار گردیده است ۳۴ مورد با اعتبار مورد نیاز به مبلغ ۳۹۲ میلیارد تومان در حوزههای آموزش و پرورش، حمل و نقل، عمران شهری و روستایی، پروژههای آب، محیط زیست، آموزش عالی، امور فرهنگی، گردشگری و ورزش است.
وی در ادامه از آمادگی این ادارهکل برای همکاری با جهاددانشگاهی در زمینه آموزش و توانمندسازی سرمایههای اجتماعی، فرهنگسازی در زمینه پرداخت مالیات خبر داد و افزود: یکی از نیازهای آموزشی کشور مهارتآموزی است و هر چقدر افراد ماهر و آموزش دیده وارد فضای فرهنگی، اجتماعی و صنعتی کشور شوند به همان میزان شاهد توسعه استان و کشور خواهیم بود.
انتهای پیام