کد خبر: 4293759
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
امام جمعه پارس‌آباد:

دین اسلام همواره در مقابل باطل ایستادگی خواهد کرد

حجت‌الاسلام باقری‌بنابی گفت: در نبرد بین حق و باطل، همواره باطل نابودشدنی است و عالم خلقت همواره شاهد تقابل حق و باطل خواهد بود؛ دین اسلام نیز همواره در مقابل باطل ایستادگی و مقابله خواهد کرد.

حجت‌الاسلام علی اکبر باقری بنابی، امام جمعه پارس‌آباد،به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام علی‌اکبر باقری‌بنابی، امام جمعه پارس‌آباد، ۲۰ تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه در مصلای پارس‌آباد اظهار کرد: یهودیان، از زمان پیامبر اکرم (ص) تا کنون که رژیم صهیونیستی به عنوان رژیمی جنایتکار از سوی یهودیان شکل گرفته است، همواره دشمنی خود را با پیامبر اکرم(ص)، حق، حقیقت و آئین‌های اسلام نشان داده‌اند.

وی در ادامه افزود: در نبرد بین حق و باطل، همواره باطل نابود شدنی است و عالم خلقت همواره شاهد تقابل حق و باطل خواهد بود؛ دین اسلام نیز همواره در مقابل باطل ایستادگی و مقابله خواهد کرد.

امام جمعه پارس‌آباد بیان کرد: رژیم صهیونیستی با حمایت کشور‌های غربی و آمریکا به خود جرئت داده تا در برابر اسلام و حقانیت بایستد.

باقری‌بنابی با استناد به فرمایش امام خمینی(ره) تاکید کردند: ملت‌های اسلامی و مستضعفان جهان دشمنانشان دشمنان خداوند، قرآن کریم و اسلام عزیز هستند و با بی‌رحمی از هیچ جنایت و خیانتی برای مقاصد شوم خود دریغ نمی‌کنند و برای رسیدن به ریاست و مطامع پست خود، دوست و دشمن را نمی‌شناسند.

خطیب نماز جمعه شهرستان پارس‌آباد با بیان اینکه کشور‌های حامی رژیم جنایتکار صهیونیستی و آمریکا قابل اعتماد نیستند، اظهار کرد: پیام‌رسان‌های بیگانه و شبکه‌های ماهواره‌ای وابسته به کشور‌های غربی و آمریکا در تلاشند تا اعتقادات مردم را تضعیف کرده و ناامنی و آشوب را میان اقشار مختلف جامعه ایجاد کنند.

در پایان، امام جمعه پارس‌آباد از مردم شهرستان درخواست کردند تا در مصرف آب، برق، گاز و همچنین در استفاده از نان، صرفه‌جویی کرده و به میزان نیاز مصرف کنند.

انتهای پیام
captcha