کد خبر: 4293229
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
رئیس جهاددانشگاهی اردبیل:

نهضت عاشورا سرمایه‌ای معنوی برای جهان بشریت است

حسام رسولی گفت: ائمه معصومین(ع) و نهضت عاشورا سرمایه‌ای معنوی برای جهان بشریت هستند که جریان‌سازی و معرفی این سرمایه‌های معنوی به جهانیان ضروری است.

جلسه شورای معاونان و مدیران جهاد دانشگاهی اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، ۱۷ تیرماه در جلسه شورای معاونان و مدیران این واحد اظهار کرد: نهضت عاشورا و امام حسین(ع) و یارانش فقط برای گروهی از مردم یا فقط برای مسلمانان نیستند بلکه الگو برای بشریتی است که از فقر الگوی انسانی رنج می‌برد و ضروری است برای جریان‌سازی و شناساندن این الگو و سرمایه معنوی در جهان تلاش شود.

وی با بیان اینکه امام حسین(ع) به‌عنوان الگویی برای تمام بشریت، نماد حقیقت و اتحاد در برابر ظلم را در روز عاشورا به جهانیان نشان داد، افزود: نهضت عاشورا، نهضتی متفاوت از نهضت‌های انقلابی دیگر است؛ در این نهضت از تمام اقشار جامعه از کوچک تا بزرگ از پیر تا جوان از قومیت‌ها، مذاهب و طبقات مختلف وجود داشت و این نشان از همگانی و جهانی بودن این نهضت است.

رئیس جهاددانشگاهی اردبیل به جاه‌طلبی و برتری‌طلبی ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و نتانیاهو رئیس‌جمهور رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: امروز تاریخ تکرار می‌شود و ترامپ و نتانیاهو نماد فرعون و طاغوت‌های زمان هستند که با خوی سلطه‌گری در مقابل حق و حقیقت ایستاده‌اند و از هیچ ظلمی فروگذار نیستند.

رسولی بیان کرد: نهضت عاشورا نماد ظلم‌ستیزی و معیاری برای سنجش حق از باطل است. در این نهضت، امام حسین(ع) در مقابل به انحراف کشیده شدن دین ایستاد و اگر ایشان و نهضت عاشورا نبود بهره‌برداری از دین به‌عنوان ابزار برای امیال نفسانی، را نمی‌توانستیم تشخیص دهیم. 

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل نهضت عاشورا را نماد انتخاب زندگی شرافتمندانه، به جای زندگی در ذلت دانست و ادامه داد: امام حسین(ع) برای حفظ دین و کرامت انسانی مبارزه کرد و نشان داد تا آخرین لحظه می‌توان اخلاق‌مداری را در مبارزه حفظ کرد.

وی با اشاره به حدیث «ان‌الحسین مصباح الهدی و سفینه النجات» بیان کرد: تفاوت کشتی نجات امام حسین(ع) با کشتی‌های دیگر این است که کشتی نجات امام حسین(ع) در طول تاریخ و در تمام جوامع در حال حرکت و نجات افراد در حال غرق شدن است و امروز تنها راه نجات بشریت و زندگی شرافتمندانه سوار شدن بر کشتی نجات حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) است.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: امیدوارم با ایجاد قرابت رفتاری و رنگ بوی حسینی بخشیدن به روحیاتمان، ادامه‌دهنده این نهضت باشیم، چراکه کسانی که بهره‌مند از امامان معصوم و الگویی مانند امام حسین(ع) هستند؛ مسئولیت سنگینی را بر عهده‌ دارند و باید در امورات و کارهایشان نشان دهند که از محبان آن حضرت و یاران وفادارش هستند.

رسولی تصریح کرد: امروز تاریخ تکرار می‌شود و سرداران ما همچون سرداران عاشورا در راه حق از امام خود دست نمی‌کشند و عاشورای دیگر را رقم می‌زنند؛ اما به فضل الهی در این صحنه عاشورایی مردم کشور حسینی ایران زیر یک پرچم با پاسخ‌های دندان‌شکن آن‌ها را از تجاوز به حریم‌شان پشیمان می‌کنند.

انتهای پیام
captcha