کد خبر: 4280016
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
مدیرکل بهزیستی اردبیل بیان کرد:

اهدای ۵۲ سری جهیزیه به جامعه هدف بهزیستی استان اردبیل

طاهره رزاق‌پور، از اهدای ۵۲ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت بهزیستی خبر داد و گفت: این جهیزیه‌ها شامل پنج قلم از اقلام اساسی زندگی بود که با هدف حمایت از تشکیل زندگی مشترک جامعه هدف تحت پوشش بهزیستی در اختیار آنان قرار گرفت.

طاهره رزاق‌پور، مدیرکل بهزیستی استان اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اردبیل، طاهره رزاق‌پور، مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ۱۳ اردیبهشت ماه در حاشیه این مراسم با اشاره به ضرورت تداوم حمایت‌ها برای توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش، گفت: در روز‌های گذشته نیز ۱۲ سری جهیزیه دیگر به جامعه هدف اهدا شده بود که این روند با مشارکت نهاد‌های حمایتی و خیرین ادامه دارد.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ نفر از جامعه هدف پشت نوبت دریافت جهیزیه هستند و امیدواریم با همراهی خیرین و نهاد‌هایی همچون سپاه حضرت عباس (ع)، زمینه تأمین این نیاز فراهم شود.

وی با بیان اینکه بهزیستی به واسطه مأموریت‌های متنوع خود، سیاست خانواده‌محوری و محله‌محوری را به عنوان یکی از سیاست‌های راهبردی دنبال می‌کند، افزود: توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه هدف، در گرو حمایت‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت منابع مختلف است. در این مسیر، سپاه حضرت عباس (ع) استان، به ویژه سردار محمدی‌اصل، جهادگران، خیرین و مسئولان دلسوز استانی همواره از همراهان صادق ما بوده‌اند.

وی همچنین از همکاری سپاه و خیرین در تأمین جهیزیه مددجویان یاد کرد و گفت: این همراهی‌ها ضمن فراهم‌سازی زمینه تشکیل زندگی مستقل برای خانواده‌های تحت پوشش، مسیر توانمندسازی آنان را هموار کرده است. علاوه بر آن، فعالیت‌های مشترک در قرارگاه تعالی زن و خانواده، نقش مهمی در توسعه خدمات فرهنگی و اجتماعی داشته است.

انتهای پیام
captcha