کد خبر: 4277064
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
امام جمعه لاهرود:

اتحاد ارتش و سپاه رمز حماسه‌آفرینی ملت ایران است

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صفری با تأکید بر اینکه ارتش، سپاه و بسیج با اتحاد خود حماسه آفریدند، گفت: مطابق بیانات مقام معظم رهبری ارتش جمهوری اسلامی بی‌نظیرترین ارتش جهان است.

حجت الاسلام حسن صفری، امام جمعه لاهرودبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صفری، امام جمعه لاهرود، ۲۹ فروردین‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در محل مصلای آستان مقدس امامزاده سیدابراهیم خراسانی(ع) شهر لاهرود با تبریک روز ارتش اظهار کرد: معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به ارتش انقلابی ایمان داشتند و به آن افتخار می‌کردند، به‌طوری که یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های امام بزرگوار ما در ارتباط با ارتش، بهره‌گیری از باور‌های دینی و اسلامی در سطح نیرو‌های مسلح بود.

وی شعار «ارتش فدای ملت» را فرهنگ، باور و اعتقاد قلبی تک تک کارکنان جان برکف و ولایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: شعار ارتش فدای ملت، شعار همیشگی ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده است و اینکه ارتش انقلابی تحت تدابیر رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله‌العالی) همواره آماده به کار و جهاد بوده، اثبات شده است.

صفری در ادامه با گرامیداشت روز شهدای ورزشکار تصریح کرد: شهدای ورزشکار ما در مروت، فتوت، جوانمردی، پهلوانی و حریت، الگوی تمام جوانان دنیا هستند. پنج هزار شهید ورزشکار، الگوی کامل نسل جوان در ایثار، شجاعت و اخلاص هستند و ۱۰۰ شهید مدافع حرم ثابت کردند که فرهنگ پهلوانی، ایثار و شهادت هنوز زنده است.

امام جمعه لاهرود با بیان اینکه الگوسازی شهدای ورزشکار مطالبه اصلی ما از مسئولان فرهنگی است، گفت: مسئولان فرهنگی دقت داشته باشند که غربی‌ها می‌خواهند همراه با ورزش‌های جدید، فرهنگ خود را نیز وارد کنند، بنابراین نگذاریم ورزش به پلی برای ورود فرهنگ غربی تبدیل شود، چراکه هیچ فرهنگی نیرومندتر، عمیق‌تر و غنی‌تر از فرهنگ ایرانی چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام نیست.

صفری با گرامیداشت فرارسیدن سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: شجره طیبه سپاه پاسداران، بزرگترین نیروی حافظ انقلاب در طول 40 سال گذشته است که مهمترین و بیشترین نقش را در حراست از انقلاب ایفا کرده است. به این جهت آمریکا می‌ترسد و راهبرد شوم سپاه هراسی را در دنیا به‌کار می‌برد.

وی ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار مردم، نظام، انقلاب و ولایت بوده و در همه زمینه‌ها انصافاً زبانزد و قابل تقدیر است، به‌طوری که قرارگاه سازندگی سپاه نماد عمران و آبادانی بوده و نیرو‌های سپاه قدس، نیروی هوافضا و سازمان اطلاعات سپاه نماد اتحاد و قدرت هستند.

امام جمعه لاهرود افزود: برای سپاه و بسیج مردمی‌اش، این جمله از حضرت امام خمینی(ره) بس است که اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من از سپاه راضی هستم و به هیچ وجه نظرم برنمی‌گردد. 

صفری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب خطاب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌فرمایند: «شما فرزندان عزیز من هستید، از شما ۱۰۰ درصد راضی هستم»؛ این یعنی کارنامه سپاه در طول این 40 سال، کارنامه درخشانی بوده است و هر روزی که گذشته بر درخشش این کارنامه افزوده شده است.

وی گفت: در بحث مذاکره، مسئولان ما هوشیار باشند که مطمئناً آمریکا متعهد نخواهد بود؛ بنابراین کشور را معطل مذاکره نکنیم و مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب، در برجام این اشتباه را کردیم، دیگر این اشتباه را تکرار نکنیم و گسترش تجارت با همسایگان اولویت ما باشد.

امام جمعه لاهرود بیان کرد: جنایات آمریکا و اسرائیل در غزه، دل‌ها را خون می‌کند و همه ما در برابر این جنایات صهیونیست‌ها مسئول هستیم.

انتهای پیام
captcha