به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، حجتالاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با گرامیداشت روز جهانی قدس، این مناسبت را نماد مقاومت مظلومان در برابر ستمگران خواند و اظهار کرد: روز قدس، روز شکوه امت اسلامی، قیام ضداستکباری مسلمانان جهان و اتحاد همه آزادگان و عدالتخواهان است.
وی با اشاره به تدبیر هوشمندانه امام خمینی (ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان «روز قدس»، تصریح کرد: امام (ره) با این اقدام تاریخی، به جهانیان فهماند که قدس و فلسطین تنها نیستند و هیچ مظلومی در جهان بیپناه نخواهد ماند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، حمایت از مردم فلسطین را ابزاری کارآمد برای مقابله با رژیم صهیونیستی دانست و بیان کرد: طرحهای شوم استکبار جهانی مانند «معامله قرن» هرگز نخواهد توانست حقوق مردم فلسطین را نادیده بگیرد. امت اسلامی با وحدت خود، این توطئهها را خنثی خواهد کرد.
عضو شورای فرهنگ عمومی اردبیل با تأکید بر فراموشناشدنی بودن آرمان فلسطین گفت: روز قدس، محور وحدت جهان اسلام و فرصتی برای نمایش همبستگی امت اسلامی در حمایت از قدس شریف است.
وی در پایان بر ضرورت برگزاری پرشور راهپیمایی روز قدس تأکید کرد و افزود: امسال نیز همچون گذشته، مردم انقلابی ایران با حضور گسترده و شعارهای کوبنده «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا»، حمایت خود را از مبارزات مردم فلسطین تا آزادی کامل قدس شریف اعلام خواهند کرد.
انتهای پیام