کد خبر: 4264491
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۲
به همت جهاددانشگاهی

آیین گرامیداشت شهدای جهادی در اردبیل برگزار شد

به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اردبیل و در راستای سومین دوره طرح ملی یاد یار، آیین گرامیداشت شهدای جهادی با محوریت شهید مجاهد و دانشجو ناصر رسولی جمادی همزمان با ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی در اردبیل برگزار شد.

حسام رسولی رئیس جهادانشگاهی استان اردبیل به گزارش ایکنا از اردبیل، حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، ۱۸ بهمن ماه در این مراسم که در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل برگزار شد با تأکید بر جایگاه ایثارگران و رزمندگان، آنان را سرمایه‌های جاودانه کشور دانست و گفت: برنامه ارزشمند یاد یار با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای جهادی در سطح کشور در حال اجراست و نسل جدید و دانشجویان مصمم هستند تا با عشق و پایبندی به آرمان‌های شهدا، یاد و خاطره آنان را زنده نگه دارند.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های جهاددانشگاهی در عرصه‌های علمی و فرهنگی گفت: این نهاد انقلابی یکی از نهاد‌های مولود مبارک انقلاب اسلامی می‌باشد که با فعالیت‌های گسترده خود در سطح کشور توانسته است رضایت مقام معظم رهبری را جلب کند. 

رئیس جهادانشگاهی استان اردبیل با اشاره به اینکه این نهاد در دوران دفاع مقدس همراه ملت بود و پس از آن نیز در حوزه‌های علمی، پژوهشی و تبدیل علم به خدمت، نقش‌آفرینی مؤثری داشته است، افزود: خوشبختانه با تلاش‌های جهاددانشگاهی در حوزه سلامت و سلول‌های بنیادی، بسیاری از دغدغه‌ها و چالش‌های این عرصه برطرف شده است، همچنین به پشتوانه پژوهشکده رویان و راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری قفقاز، این خدمت به‌صورت بومی در استان اردبیل ارائه می‌شود.

رسولی در ادامه گفت: هر سال در راستای کسب‌وکار‌های نوین و ایجاد اشتغال، آموزش‌های توانمندسازی و مهارت‌محور توسط جهاددانشگاهی به متقاضیان ارائه می‌شود تا فرصت‌های شغلی ارزشمندی برای جوانان فراهم گردد.

وی با اشاره به پیشرفت‌های علمی ایران بعد از انقلاب اسلامی افزود: با وجود تحریم، دانشمندان کشور توانسته‌اند در تولید علم رتبه ۱۶ جهانی را کسب کنند. همچنین، ایران در کیفیت مقالات علمی در رتبه ۲۱ و در حوزه نانو فناوری و فناوری‌های نوین در میان ۱۰ کشور برتر جهان قرار دارد. 

رئیس جهادانشگاهی استان اردبیل، این موفقیت‌ها را مدیون خون شهدا و تلاش‌های مجاهدان علمی کشور عنوان و خاطرنشان کرد: امسال در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم و امنیت و آسایش کنونی ما نتیجه ایثار و فداکاری‌های شهداست. 

رسولی ادامه داد: اگر شهدا در قید حیات بودند، قطعاً در برابر برخی ناکارآمدی‌ها، فساد و بی‌عدالتی‌ها بی‌تفاوت نمی‌ماندند و بر وحدت، همبستگی و کرامت انسانی تأکید و در برابر ظلم و استکبار جهانی ایستادگی می‌کردند.

تأکید بر هویت‌سازی انقلاب و نقش مقاومت در امنیت‌آفرینی

در مراسم گرامیداشت شهدای جهادگر استان اردبیل، سرهنگ پاسدار جهانبخش عطایی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، با تأکید بر اهمیت حفظ هویت انقلاب اسلامی، اظهار کرد: دشمن که در سایر عرصه‌ها ناکام مانده، اکنون به دنبال هویت‌زدایی و تصویرسازی مورد نظر خود برای نسل جوان است.

وی با اشاره به اهمیت ایام‌الله دهه فجر، بیان کرد: این دهه فرصتی ارزشمند برای تبیین دستاورد‌های انقلاب و نظام است و مسئولان وظیفه دارند این موفقیت‌ها را به‌ویژه برای نسل جوان تشریح کنند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی، انقلاب مجاهدت‌ها بود، خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب، مسئولان و کارگزاران نظام در حوزه‌های گوناگون تلاش‌های بسیاری انجام دادند و کارنامه‌ای درخشان از خود بر جای گذاشتند که از جمله آنها می‌توان به پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه دانشگاهی اشاره کرد.

عطایی با اشاره به ضرورت بررسی علمی شاخص‌های دوران پیش و پس از انقلاب در حوزه‌های پزشکی، اقتصادی، زیرساختی، صنایع دفاعی و نظامی گفت: باید ببینیم کشور از چه نقطه‌ای به کجا رسیده است تا دستاورد‌های واقعی انقلاب را بهتر درک کنیم.

وی با بیان اینکه امروز ملت ایران به مجاهدت‌ها و پیشرفت‌های خود افتخار می‌کند، افزود: دشمن همیشه دشمن است و هیچ‌گاه از توطئه‌های خود دست برنمی‌دارد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کرده‌اند، پس از شکست در دیگر حوزه‌ها، اکنون تمرکز دشمن بر هویت‌زدایی از انقلاب و نظام اسلامی است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که خاورمیانه قلب جهان است و ایران نیز در قلب خاورمیانه قرار دارد، به همین دلیل دشمنان در تلاش‌اند برای جوانان ما تصویرسازی و ارزش‌سازی کنند تا هویت و فرهنگ انقلاب اسلامی را تضعیف نمایند، در چنین شرایطی، وجود دشمن امری طبیعی است.

عطایی با اشاره به فعالیت اندیشکده‌های آمریکایی که وضعیت اقتصادی ایران را رصد می‌کنند، تصریح کرد: دشمن تلاش دارد ملت ایران را تسلیم کند، اما موفق نخواهد شد، چرا که این مردم تجربه گران‌سنگ هشت سال دفاع مقدس را دارند و هرگز در برابر فشار‌ها کوتاه نخواهند آمد.

وی با تأکید بر اینکه مقاومت، امنیت‌آفرین و سازش، امنیت‌سوز است، افزود: نمونه بارز این امر را می‌توان در نیرو‌های مقاومت در غزه مشاهده کرد که با وجود ۵۰ هزار شهید و ۱۰۰ هزار مجروح، همچنان ایستادگی کرده‌اند و نشان داده‌اند که جریان مقاومت زنده است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با تجلیل از مقام والای شهدا، آنان را قهرمانان واقعی عرصه‌های مختلف دانست و اظهار داشت: تسلیحات نظامی و دفاعی ابزار‌های ضروری هستند، اما کافی نیستند؛ آنچه اهمیت دارد، عزم و اراده‌ای راسخ است. برگزاری یادواره‌های شهدا و تکریم خانواده‌های معظم آنان، موجب تقویت روحیه ایستادگی، امنیت‌آفرینی و استحکام نظام خواهد شد.

خاطره‌گویی رزمنده افندی‌زاده، همرزم شهید دانشجو ناصر رسولی جمادی، اجرای تئاتر با موضوع شهادت، قرائت دکلمه و شعر توسط خدیجه رسولی، فرزند شهید دانشجو ناصر رسولی، مداحی در مدح شهدا و اهل بیت (ع)، تجلیل از همسر، دختر و همرزم شهید ناصر رسولی و برندگان مسابقه عقیق سلیمان از دیگر برنامه‌های این مراسم فرهنگی بود.

سرهنگ پاسدار جهانبخش عطایی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل،

آیین گرامیداشت شهدای جهادی با محوریت شهید ناصر رسولی جمادی در اردبیل برگزار شد

ارسالی/آیین گرامیداشت شهدای جهادی با محوریت شهید ناصر رسولی جمادی در اردبیل برگزار شد

ارسالی/آیین گرامیداشت شهدای جهادی با محوریت شهید ناصر رسولی جمادی در اردبیل برگزار شد

ارسالی/آیین گرامیداشت شهدای جهادی با محوریت شهید ناصر رسولی جمادی در اردبیل برگزار شد

انتهای پیام
captcha