کد خبر: 4263287
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۹

آغاز عملیات اجرایی ۵۷۷ پروژه عمرانی و اقتصادی در اردبیل به مناسبت دهه فجر

استاندار اردبیل از آغاز بهره‌برداری و عملیات اجرایی ۵۰۴ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومان و ۷۳ طرح اقتصادی با اعتبار ۵/۵ هزار میلیارد تومان در سطح استان طی دهه مبارک فجر سال جاری خبر داد.

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۵۷۷ پروژه عمرانی و اقتصادی در اردبیل به مناسبت دهه فجربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل در آیین نواختن گلبانگ پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دبیرستان فاطمه الزهرا (س) اردبیل اظهار کرد: برای افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های عمرانی و اقتصادی در مجموع ۱۵/۵ هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و خواهد شد که شامل گازرسانی، برق‌رسانی، اجرای مراکز آموزشی، دانشگاهی، گردشگری و خدمات، کشاورزی و صنعت و معدن می‌شود.

وی این طرح‌های عمرانی و اقتصادی را از جمله دستاورد‌های ملموس انقلاب اسلامی ایران در استان اردبیل طی سال جاری ذکر کرد و افزود: امید است نسل جدید با هدایت معلمان و مدیران مدارس، دلایل شکل‌گیری انقلاب اسلامی را بررسی کنند و در کنار آموزش، موضوع تربیت را نیز جدی گرفته و با امیدواری به دستاورد‌های انقلاب، برای شکل‌گیری آینده مطلوب کشور تلاش کنند.

استاندار اردبیل دهه فجر را ایام امیدآفرینی در کشور عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان و معلمان با امید به افق‌های روشن کشور، دستاورد‌های انقلاب اسلامی را تبیین کنند.

امامی یگانه با بیان اینکه دانش‌آموزان و معلمان سفیران تبیین اهداف و دستاورد‌های انقلاب باشند، ادامه داد: باید دانش‌آموزان تمام همت خود را در راستای کسب علم و دانش مورد نیاز کشور صرف کنند چراکه کشور و انقلاب برای رسیدن به سرانجام مطلوب در مسیر حرکت خود، بیشتر از گذشته به کسب دانش روز نیاز دارد.

وی از دانش‌آموزان خواست تا با امیدواری به آینده، حفظ نشاط و پویایی و بی‌توجهی به تبلیغات سوء رسانه‌های خارجی، در گام دوم انقلاب مسیر توسعه علمی و فناوری کشور را هموار کنند و کشور ما شاهد شکوفایی شود.

استاندار اردبیل تصریح کرد: حفظ تمامیت ارضی کشور که در دوران دفاع مقدس شاهد آن بودیم، یکی از دستاورد‌های مهم و اساسی انقلاب اسلامی ایران بود که بر پایه مجاهدت مردمی به ثمر رسید.

امامی یگانه با بیان اینکه در مسیر ۴۶ ساله انقلاب اسلامی از دانش‌آموز ۱۳ ساله تا پیرمرد ۹۰ ساله نقش داشته‌اند، اظهار کرد: تمامی قدرت‌های جهانی و همه آن‌هایی که در معادلات جهان نقش‌آفرینی می‌کنند، امروزه به برکت دستاورد انقلاب اسلامی، به نقش ایران در همه معادلات مهم جهانی اعتراف می‌کنند.

وی گفت: ایران پس از نزدیک نیم قرن و به برکت انقلاب اسلامی، در عرصه‌های مختلف شاهد رشد و بالندگی است، به طوری که جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون جزو کشور‌های پیش‌رو و ۱۰ کشور برتر در فناوری نانو محسوب می‌شود.

استاندار اردبیل افزود: کشور ما به برکت انقلاب اسلامی و با وجود تحریم‌های ظالمانه، گام‌های بزرگی در فناوری هسته‌ای برداشته و در فناوری هوا و فضا، سلول‌های بنیادی، صنایع نظامی و موشکی، تولید موشک‌های بالستیک و زیردریایی و نیز تجهیزات پیشرفته جنگ الکترونیک جزو کشور‌های پیشرو به شمار می‌رود.

امامی یگانه بیان کرد: در سال‌های پس از انقلاب اسلامی، استفاده از دانش داخلی و متخصصان بومی در عرصه‌های فناوری گسترش یافت و با ادامه سیاست خودکفایی و بومی‌سازی در همه صنایع، اقدامات اساسی در کشور انجام شد و ما اکنون در بسیاری از رشته‌های صنعتی متکی به متخصصان داخلی هستیم.

وی قدم گذاشتن در مسیر علم و فناوری جدید را یکی دیگر از دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران برشمرد و تصریح کرد: طی سال‌های پس از انقلاب، ایران در حوزه بهداشت و درمان و آموزش عالی به یکی از کشور‌های مهم و پیشرفته جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام
captcha