کد خبر: 4230093
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶

تولید دانش فنی و به‌کارگیری روش‌های نوین از اهداف جهاددانشگاهی است

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: حل چالش‌های اساسی استان در تولید دانش فنی و به‌کارگیری روش‌های نوین از اهداف و رسالت‌های جهاد دانشگاهی است.

حسام رسولی رئیس جهاددانشگاهی اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، ۱۴ مردادماه، در آستانه چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی، در نشست خبری تشریح فعالیت‌های واحد که در سالن جلسات این نهاد انقلابی برگزار شد، اظهار کرد: حل چالش‌های اساسی استان اردبیل در تولید دانش فنی و بومی و به‌کارگیری روش‌های نوین از اهداف و رسالت‌های جهاد دانشگاهی است و در خصوص به ثمر نشستن پروژه‌ها و به بازار فروش رساندن محصولات تاکنون رشد چشمگیری داشته و توانسته توانمندی پژوهشگران خود رابه سمت اجرای طرح های کاربردی با شعار «تبدیل علم به فناوری و خلق ثروت» سوق دهد.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی اردبیل، در حوزه‌های مختلف در سطح کشور و استان با بومی‌سازی فناوری و ساخت محصول و تجاری‌سازی، در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی که حرکت کرده، در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد دانش‌بنیان در پنج حوزه متمرکز فعالیت می‌کند.

رسولی افزود: در حوزه سلامت و درمان اکثر فعالیت‌های واحد در مرکز درمان ناباروری قفقاز انجام می‌شود که گروه پژوهشی، بهداشتی و سلامت باروری، بانک ذخیره خون بند ناف و انجام مطالعات دقیق در این بخش از جمله این فعالیت‌ها است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: فعالیت این مرکز به قدمت ۱۴ سال بوده و از سال ۸۹ و با جذب یک پزشک مرد و یک پزشک زن و گذراندن دوره آموزشی در رویان آغاز و خدمات مناسب و مطلوبی را در این ۱۴ سال به مراجعان ارائه کرده است.

وی با اشاره به آمار بخش‌های مختلف مرکز ادامه داد: بالاتر از آمار کشوری ما در استان اردبیل با مشکل ناباروری روبه‌رو هستیم، به طوری که بر اساس آمارهای غیررسمی میزان ناباروری استان ۲۲ درصد و در کشور این رقم ۲۰ درصد اعلام شده است.

رسولی تأکید کرد: برای درمان ناباروری زوجین با راه‌اندازی این مرکز خدمات متنوعی در حال انجام است به طوری که سال گذشته ۲۵۹ نفر آمار مثبتی را در درمان ناباروری داشته‌ایم که ۵۸۰ زوج را شامل می‌شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، فعالیت جهاد دانشگاهی را در محورهای توانمندسازی برای ارتقای بهره‌وری تولید در مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت‌های صنعتی با محوریت بخش خصوصی، و پروژه‌های اقتصادی برای دستیابی به دانش فنی ساخت داخلی آن اعلام کرد و گفت: در این حوزه فعالیت‌های مطلوب و چشمگیری را شاهد بودیم به طوری که در بحث توانمندسازی، مرکز آموزشی کوتاه مدت موفق شده در سال گذشته چهار هزار و ۳۰۰ نفر را آموزش تخصصی داده تا زمینه برای اشتغال آن‌ها فراهم شود.

وی تصریح کرد: در حوزه تربیت سرباز ماهر نیز از سال ۹۷ در استان فعالیت‌های خوبی آغاز شده و سال گذشته نیز ۱۳ هزار نفر در این زمینه آموزش دیدند.

رسولی به فعالیت مرکز رشد گیاهان دارویی و اخذ سیب سلامت ۶ محصول اشاره کرد و گفت: با تلاش مرکز رشد گیاهان دارویی، ۶ محصول تولید شده در استان اردبیل برند سیب سلامت را دریافت کرده است.

وی یادآور شد: برگزاری هماهنگ و همکاری ستودنی همراه با سلامت و دقت در نحوه برگزاری آزمون‌های اجرایی ثابت کرده است که با هم‌افزایی می‌توان کارهای بزرگی را انجام داد که در جهاد دانشگاهی این ظرفیت دیده می‌شود.

رسولی اظهار کرد: در حال حاضر جهاددانشگاهی به ظرفیتی امیدبخش در حوزه‌های مختلف جامعه تبدیل‌شده و در جایگاهی قرار دارد که توانمندی‌اش برای حرکت در مرز علم و تبدیل آن به فناوری‌های کاربردی در صنایع مختلف، به اثبات رسیده و عموم مردم می‌توانند از دستاوردهای آن در حوزه‌های پزشکی، مهندسی و کشاورزی، صنایع خلاق فرهنگی، حمایت از کسب و کارها و مشاغل خانگی نوظهور و... تا ارائه آموزش‌های تخصصی و اقدامات فرهنگی بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha