کد خبر: 4180820
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸

دهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در اردبیل برگزار می‌شود

رئیس سازمان علمی پژوهشی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دهمین دوره جشنواره جهادگران علم و فناوری اول آذرماه در سالن ولایت اردبیل برگزار خواهد شد.

جلسه هماهنگی جشنواره جهادگران علم و فناوریبه گزارش ایکنا از اردبیل، فاضل احدی، رئیس سازمان علمی پژوهشی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، ۱۷ آبان‌ماه، در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: جشنواره جهادگران علم و فناوری هر سال برگزار شده و امسال اول آذرماه دهمین دوره آن برگزار خواهد شد.

احدی در ادامه تصریح کرد: این جشنواره به منظور تجلیل از اندیشه‌ورزان و پژوهشگران برتر قشر‌های بسیج اساتید، دانشجویی، طلاب، جامعه پزشکی، صنعت، عمران، کشاورزی، فرهنگیان، دانش آموزان و زنان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه انتخاب برترین‌های این جشنواره طبق سنجه‌های پژوهشی در هر قشر ارزیابی می‌شوند، افزود: در این جشنواره فناور و غرفه برتر نیز انتخاب و معرفی خواهد شد.

رئیس سازمان علمی، پژوهشی و فناوری استان با اشاره به اهمیت حضور گروه‌ها، هسته‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی در این جشنواره تصریح کرد: جریان‌سازی علم و فناوری در جامعه و ارزش‌گذاری آن از اهداف اصلی این جشنواره است.

وی اقدام دانشگاه محقق اردبیلی در جذب دانشجویان خارجی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: حضور این دانشجویان در استان اردبیل علاوه بر بعد اقتصادی، از لحاظ فرهنگی نیز بسیار مهم است.

احدی در ادامه اظهار کرد: ما می‌توانیم با شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشجویان خارجی، برای صادرات محصولات دانش‌بنیان به کشور‌های همسایه بهره ببریم.

اسماعیل چمنی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این نشست اظهار کرد: بیش از یک هزار و ۴۰۰ دانشجوی خارجی از کشور‌های مختلف در دانشگاه محقق اردبیلی تحصیل می‌کنند و حضور دانشجویان خارجی در کشور و استان نشان از اعتبار بالای دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران دارد.

وی به استفاده از ظرفیت دانشجویان خارجی در ابعاد مختلف تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه اردبیل در سال ۲۰۲۳ به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو انتخاب شده است، حضور این دانشجویان باعث ایجاد گردشگری پایدار در اردبیل شده است.

رئیس دانشگاه معین استان اردبیل با اشاره به مزایای تحصیل دانشجویان خارجی در استان اردبیل، ادامه داد: این دانشجویان علاوه بر اینکه در حوزه اقتصادی درآمد خوبی برای استان ایجاد کرده اند، از بعد فرهنگی نیز به عنوان سفیران فرهنگی استان و کشورمان در کشور خود عمل خواهند کرد.

وی افزود: در خصوص برگزاری جشنواره و نمایشگاه جهادگران علم و فناوری نیز با سازمان علمی پژوهشی سپاه همکاری خواهیم داشت و از برنامه‌های علمی و فرهنگی مجموعه سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به انجام فعالیت‌های علمی و فرهنگی در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: طی یک و نیم سال گذشته حدود ۸۵ میلیارد ریال برای برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه محقق اردبیلی اختصاص داده شده است که این تخصیص اعتبار به نوعی سرمایه‌گذاری است.

نعمت هدایت، رئیس مرکز نوآوری و رشد واحد‌های فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به مشارکت دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری نمایشگاه جشنواره جهادگران علم و فناوری استان، گفت: انجام گروهی فعالیت‌های فناورانه بسیار تاثیرگذار است و در این حوزه باید از حرکت جزیره‌ای پرهیز کرد.

انتهای پیام
captcha