به گزارش ایکنا از اردبیل، حجتالاسلام حسن صفری، امام جمعه شهر لاهرود، ۲۳ فروردینماه، بعد از نماز مغرب و عشاء در آستان امامزاده ابراهیم(ع) این شهر در تشریح ویژگیهای مراسم احیای شب قدر اظهار کرد: شب قدر، شب برکت است و این شب در ماه رمضان است و قرآنی که در این شب نازل شده است، برکت است و اینها همه برای کسانی است که میخواهند زندگی با برکتی داشته باشند.
وی اظهار کرد: شبهای نوزدهم، بیستویکم و بیستوسوم جزو شبهای احیا هستند که انسان در آنها زنده میشود و آدمیت آدمی زنده میشود و با استفاده از آن به زندگی معنوی میرسند.
حجتالاسلام صفری افزود: خدا میخواهد با وحی، دین، نماز، روزه و ائمه اطهار(ع) زنده شویم و این زندگی معنوی با مرکزیت شب قدر محقق میشود. اگر تمام شبهای زندگی خود را احیا نگه داریم، ما را زنده میکنند، اما شب قدر اثر بسیار عظیمتری دارد.
امام جمعه شهر لاهرود اضافه کرد: رسول خدا(ص) وقتی به دهه آخر ماه رمضان میرسیدند، رخت خوابشان را جمع میکردند و تمام تلاش خود را معطوف میکردند تا نهایت بهره را ببرند و به شب بیستوسوم توجه بسیار ویژهای داشتند و از خواب پرهیز میکردند.
وی اظهار کرد: امام صادق(ع) فرمودند شبهای نوزدهم، بیستویکم و بیستوسوم هر کدام اتفاقی میافتد، در شب نوزدهم و بیستویکم اندازههای رزق و سعادت انسان مشخص میشود و در شب بیستوسوم تصویب و نهایی میشود و در شبهای نوزدهم و بیستویکم این آمادگی را به ما میدهند تا در شب بیستوسوم با آمادگی بالا عبادت کنیم.
امام جمعه شهر لاهرود تصریح کرد: تمام طول سال برای استفاده و بهرهمندی از ایام ماه رمضان و شبهای احیاست و در تمام طول سال باید بکوشیم تا بتوانیم از عرفان و معنویات ماه رمضان استفاده کنیم.
حجتالاسلام صفری مطرح کرد: در احادیث آمده لیلهالقدر، اول و آخر سال معنوی انسان است، همانطور که سال تحصیلی و مالی داریم. وظیفه ما این است که در این شب با خدا ارتباط برقرار کنیم و کارهای معنوی و اخلاقی خود را مرور کنیم.
وی تأکید کرد: رسول گرامی اسلام(ص) بشارت دادهاند به اهالی لیلهالقدر که هر کسی بتواند این شب را زنده نگه دارد و درک کند، عذاب از او تا سال آینده دور میشود.
امام جمعه شهر لاهرود بیان کرد: امام علی(ع) در شبی ضربت خوردند که در آن ایام ولایتمداری نسبت به حضرت بسیار کم شده بود و ایشان در مظلومیتی بودند که وقتی در مسجد ضربت خوردند میگفتند علی در مسجد چه میکرد.
وی اظهار کرد: امیرالمؤمنین(ع) بهخاطر عدالتشان ضربت خوردند و ایشان هیچگاه با ظالمان همراه نشدند و در نهایت زهد، عبادت، تقوا، انس با کلام خدا و ارتباط با خدا در چنین شبی ضربت خوردند و در شب بیستویکم به شهادت رسیدند و عالمی را عزادارِ عدالت و انسانیت کردند.
حجتالاسلام صفری با تبیین جایگاه قرآن و اهل بیت(ع) در هدایتگری انسانها، گفت: شبهای قدر فرصت پیوند عمیق با قرآن و ولایت و لبیک به ندای امام زمان(عج) و الگوگیری از سیره اهل بیت(ع) است.
انتهای پیام