کد خبر: 4062228
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷

انتقاد صریح امام جمعه اردبیل از صدور مجوزهای شکار توسط سازمان محیط زیست

امام جمعه اردبیل گفت: صدور مجوزهای شکار و صید از سوی سازمان حفاظت محیط زیست بر چه اساسی انجام می‌شود چرا که هم‌اکنون با این اقدامات تنوع حیوانات از بین رفته و تعداد آن‌ها کاهش یافته است که این موضوع بسیار مورد انتقاد بوده و جای بحث دارد.

امام جمعه اردبیل حسن عاملیبه گزارش ایکنا از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی، امام جمعه اردبیل، ۱۶ خردادماه، در دیدار با کارکنان اداره حفاظت محیط زیست استان اردبیل اظهار کرد: در بحث تولید و صنعت باید موضوع مهم حفاظت محیط زیست مبنای کار باشد ولی در مقابل حفاظت محیط زیست باید بدون تعصب اقدام کند و اجازه ندهد تا سنگ‌اندازی در مسیر سرمایه‌گذاری انجام نشود.

وی بیان کرد: بخش قابل توجهی از مشکلات در حوزه‌های مختلف همچون رشوه، دست درازی، رانت و تجاوز به بیت‌المال عمدتا مربوط به مسائل فرهنگی است و باید در این زمینه تمهیدات لازم برای تحقق اهداف مورد نظر مبنای کار باشد تا بتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم و مشکلات و موانع موجود را برطرف کنیم.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: اهمیت به حوزه محیط زیست و توجه به مفهوم وسیع آن برای انجام فعالیت‌های این سازمان در دستور کار است که در این زمینه توجه به جلوگیری از منفعت‌طلبی و فزون‌خواهی باید در اولویت باشد تا بتوانیم از تخریب محیط زیست با روش‌های مختلف جلوگیری کنیم، چرا که هم‌اکنون بی‌توجهی به این مسائل مشکلاتی همچون آلودگی هوا را به دنبال داشته و حتی تا محدوده استان رسیده است.

عاملی اظهار کرد: جمعیت به تدریج در حال افزایش است که در این زمینه تخریب محیط زیست به روش‌های مختلف زندگی انسان‌ها را به امری طاقت‌فرسا تبدیل می‌کند که در این زمینه باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای رفع مشکلات موجود انجام یابد.

عاملی تصریح کرد: پدیده‌های شوم قاچاق چوب و تخریب خاک در مناطقی همچون مشه‌سویی باید مورد توجه دستگاه‌های مربوطه واقع شود تا چرا که هم‌اکنون با افزایش قیمت‌ها، قیمت یک اصله درخت به 10 میلیون تومان رسیده است و اگر دستگاهی همانند منابع طبیعی نیروی کافی برای پایش نداشته باشد بی‌شک نفس کشیدن هم سخت خواهد شد و نمی‌توان در این زمینه اقدام خاصی انجام داد.

وی اظهار کرد: صدور مجوزهای شکار و صید از سوی سازمان حفاظت محیط زیست بر چه اساسی انجام می‌شود چرا که هم‌اکنون با این اقدامات تنوع حیوانات از بین رفته و تعداد آن‌ها کاهش یافته است که این موضوع بسیار مورد انتقاد بوده و جای بحث دارد.

امام جمعه اردبیل افزود: خاک جزو اراضی ملی و کشاورزی محسوب می‌شود که سبب روش انواع گیاه و میوه می‌شود که به همین منظور باید در نظر داشته باشیم که با از بین رفتن خاک همه چیز از بین می‌رود که در این زمینه باید از قطعه‌بندی و فروش اراضی ملی و کشاورزی جلوگیری به عمل آید.

عاملی افزود: سرعت توسعه و بهره‌وری در دنیا و اهمیت به تولید و اشتغال موضوعی است که همگان باید مورد توجه قرار دهند و بهانه‌های واهی در این زمینه وجود نداشته باشد بلکه نگاه کارشناسانه مبنای کار باشد.

امام‌ جمعه اردبیل افزود: تنها راه حفاظت از محیط زیست مشارکت در حفاظت از محیط زیست است که با مددگیری از مردم و استفاده از ظرفیت‌های موجود باید مورد توجه باشد تا در این شرایط از محیط زیست به خوبی صیانت شود.

عاملی اظهار کرد: اهمیت به موضوع آموزش موضوعی است که باید به صورت همه‌جانبه در دستور کار باشد چرا که اگر دانش‌آموزی از کودکی به درستی آموزش ببیند از تخریب محیط زیست ممانعت می‌کند.

انتهای پیام
captcha