کد خبر: 4042205
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵

آماده‌باش جمعیت هلال احمر اردبیل برای ارائه خدمات طرح نوروزی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل، گفت: جمعیت هلال احمر استان برای ارائه خدمات طرح نوروزی در آمادگی کامل به سر می‌برد.

عزت الله ضربی هلال احمر اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، عزت‌اله ضربی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل، ۲۱ اسفندماه، در جلسه شورای اداری جمعیت هلال احمر استان اردبیل، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان برای ارائه خدمات طرح نوروزی در آمادگی کامل به سر می‌برد که با تمام امکانات و تجهیزات آماده استقبال و ارائه خدمات به مسافران نوروزی است.

وی، با اشاره به اینکه فعالیت داوطلبان، جوانان، نجاتگران و پرسنل جمعیت هلال احمر ارزشمند و شایسته تقدیر است، تصریح کرد: برای این عزیزان تعطیلات بی‌معنا بوده و به صورت شبانه‌روزی برای خدمت به هموطنان آماده هستند.

این مسئول، با اشاره به اینکه اعضای جوانان، داوطلبان، نجاتگران و پرسنل جمعیت هلال احمر استان حتی در تعطیلات نوروزی هم در خدمت مردم هستند، اضافه کرد: امسال نیز به مانند سال‌های گذشته طرح امداد و نجات و طرح ملی ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی در استان اردبیل همانند سایر نقاط کشور اجرا می‌شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل، ‌با بیان اینکه در تعطیلات نوروزی کارهای جمعیت هلال احمر بیشتر هم می‌شود، اظهار کرد: زحمت کشان جمعیت هلال احمر به معنای واقعی کلمه خادم مردم هستند.

انتهای پیام
captcha