کد خبر: 4035746
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۹

خط پایلوت تولید نشاسته و محصولات جانبی در اردبیل افتتاح می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی کشور، گفت: خط پایلوت تولید نشاسته و محصولات جانبی با استفاده از سیب زمینی درجه 2 و 3 و ضایعات آن در استان اردبیل افتتاح می‌شود که امید می‌رود با حمایت مسئولان استان خط تولید صنعتی این محصول نیز به زودی افتتاح شود.

حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی کشوربه گزارش ایکنا از اردبیل، حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور، ۲۲ بهمن‌ماه، در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی، اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در حوزه درمان ناباروری در سطح پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا قرار دارد و پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی جزو 10 مجموعه برتر دنیا در این حوزه است.

وی، با بیان اینکه جهاددانشگاهی با دارا بودن 9 مجموعه درمان ناباروری، 50 درصد درمان ناباروری کشور را انجام می دهد و نرخ موفقیت بالای 35 درصدی دارد، تصریح کرد: در حد توانمندی و امکانات جهاددانشگاهی، مراکز ناباروری را توسعه و گسترش خواهیم داد.

طیبی، با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حوزه سلول‌های بنیادی و بازسازی بافت های فرسوده بدن نیز فعال است و بحث ژن درمانی را نیز آغاز کرده است، افزود: در حوزه کشاورزی نیز در موضوعات گیاهان دارویی، اصلاح نژاد دام، زنجیره تولید ماهی در قفس و بذرهای هیبریدی نیز فعالیت‌های گسترده و موفقی در حال انجام است.

رئیس جهاددانشگاهی کشور، با بیان اینکه در حوزه فنی و مهندسی در بخش‌های فرستنده‌های رادیویی، تلویزیونی و نظامی نیز کارهایی صورت گرفته است، گفت: در این سفر خط پایلوت تولید نشاسته و محصولات جانبی با استفاده از سیب زمینی درجه 2 و 3 و ضایعات آن در استان اردبیل افتتاح می‌شود و امید می‌رود با حمایت مسئولان استان خط تولید صنعتی این محصول نیز به زودی افتتاح شود.

وی، با تاکید بر اینکه توان انجام کارهای بزرگ را در کشور داریم، افزود: بایستی به توان ملی اعتماد کنیم و برنامه‌ریزی‌های بلند مدت داشته باشیم و علاوه بر تامین نیازهای داخلی، در زمینه صادرات نیز فعال باشیم.

طیبی، با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه علوم انسانی و خانواده، ادامه داد: در حوزه فرهنگی نیز جهاددانشگاهی دارای خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز انتشارات و مرکز افکارسنجی و در حوزه آموزش دارای 2 دانشگاه، ۶ موسسه آموزش عالی و تعدادی مرکز علمی کاربردی است.

وی، همچنین از طراحی و ساخت واگن‌های مترو به همت جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: امید می‌رود با حمایت دولت از توان داخلی، وابستگی به خارج در این حوزه به حداقل برسد.

انتهای پیام
captcha