کد خبر: 4016819
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵

فعالیت شهرداری اردبیل در سال‌های گذشته در بحث نماز قابل قبول نبود

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل، گفت: شهرداری اردبیل در سال‌های گذشته، آن چنان که باید و شاید در زمینه ترویج و توسعه نماز فعالیت کند، نتوانست موفق عمل کند که به همین منظور انتظارات ستاد اقامه نماز از این دستگاه زیاد است.

الله شکر عبدی مدیر ستاد اقامه نماز اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، الله‌شکر عبدی، مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل، هفتم آذرماه، در دیدار با شهردار اردبیل، اظهار کرد:  شهرداری ظرفیت و توانمندی زیادی در رابطه با ترویج و توسعه نماز دارد که می‌تواند با نگرش معنوی فضای شهر را به سوی مسائل دینی از جمله نماز تغییر دهد.

عبدی، به تفاهم‌نامه ترویج و توسعه نماز میان ستاد اقامه نماز و شهرداری اشاره و تاکید کرد: شهرداری اردبیل در سال‌های گذشته، آن چنان که باید و شاید در زمینه ترویج و توسعه نماز فعالیت کند، نتوانست موفق عمل کند که به همین منظور انتظارات ستاد اقامه نماز از این دستگاه زیاد است،‌ زیرا که قابلیت اجرایی بسیاری از برنامه ها را برای جامعه هدف در سطح شهر را دارد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل، افزود: شهرداری بایستی در سطح شهر نسبت به تبلیغات محیطی نماز در میادین پرتردد شهر و پارک‌ها و مجتمع‌های تفریحی و گردشگری بپردازد و در ورودی های شهر، مجتمع‌ها و پارک‌ها نمازخانه و سرویس‌های بهداشتی پیش‌بینی کند و برای این مجتمع‌ها امام جماعت در نظر بگیرد تا مسافران و گردشگران نماز جماعت خود را در اول وقت اقامه کنند.

محمود صفری، شهردار اردبیل، نیز در این دیدار ضمن اینکه توسعه و ترویج فریضه واجب الهی بیش از هر مسئله‌ دیگری حائز اهمیت است، گفت: همکاری و مشارکت‌های لازم با ستاد اقامه نماز استان برای ترویج و توسعه این مهم نیازمند استفاده از ظرفیت‌های موجود است که بایستی مورد توجه واقع شود.

انتهای پیام
captcha