کد خبر: 4010531
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶

برگزاری یادواره «شهدای قرآنی» در کورائیم

به‌مناسبت هفته بسیج یادواره «شهدای قرآنی» با حضور مسئولین شهرستان نیر در بخش کورائیم برگزار شد.

برگزاری یادواره «شهدای قرآنی» در کورائیمبه گزارش ایکنا از اردبیل، ۱۳ آبان‌ماه، به‌مناسبت هفته بسیج، «یادواره شهدای قرآنی» با حضور فرماندار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، آموزش و پرورش شهرستان نیر، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران بخش کورائیم برگزار شد.

شجاع اقبالی، فرماندار شهرستان نیر، با تجلیل و ارج نهادن به مقام والای شهدای هشت سال دفاع مقدس بویژه شهیدان راه قرآن بخش کورائیم، افزود: با جان فشانی این عزیزان انقلاب اسلامی برای همیشه جاویدان خواهد ماند.

وی بر اهمیت ادامه دادن راه شهدا و پیروی از وصایای آن عزیزان در جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی از منظر قرآن تاکید کرد و گفت: مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی هدایت‌گری و استمرار نهضت انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب توسط جوانان است.

اقبالی خاطر نشان کرد: بهترین مرگ بر آمریکا گفتن خوب درس خواندن هست که قله‌های علم را ترقی می‌کنیم و به گفته شهدا، امام را تنها نمی‌گزاریم.

گفتنی است؛ مداحی و قرائت قرآن از جمله برنامه‌های اجرا شده در این مراسم معنوی بود که در پایان ازخانواده محترم شهیدان «بابازاده» تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام
captcha