کد خبر: 3901014
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸
کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» به همت انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل منتشر شد.

انتشار کتاب جدید در جهاددانشگاهی اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کتاب توسط دکتر سارا موحد، دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا تالیف گردیده است.
کتاب مذکور می‌تواند به عنوان منبع درسی مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، علوم تغذیه، کنترل کیفیت، امنیت غذایی، علوم دامی، دامپزشکی و کارشناسان کارخانجات مواد غذایی قرار گیرد.
کتاب گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی در ۲۰ فصل و ۲۵۶ صفحه، به تفصیل به تکنولوژی گوشت، انواع فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس و شیلات پرداخته شده و به قیمت ۴۸ هزار تومان از کتاب‌فروشی‌ها قابل تهیه است.

انتهای پیام
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: