کد خبر: 3778404
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶

توجه به معارف علوی در پایان‌نامه‌های دانشجویی ضروری است

گروه معارف ـ مدیر بنیاد نهج‌البلاعه استان اردبیل گفت: دانشجویان دانشگاه‌ها در پایان‌نامه‌های خود به معارف و مباحث علوی به طور جدی ورود کنند.

ورود به معارف علوی در پایان نامه‌های دانشجویی ضروری استرحیم انوری، مدیر بنیاد نهج‌البلاغه استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، گفت: اگر به معارف علوی در دانشگاه‌ها به طور جدی توجه شود و پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها به سوی آموزه‌های علوی هدایت شوند دارای آثار و برکاتی خواهد بود که بتوان در جامعه از آن استفاده کرد.
وی ادامه داد: امروزه از مهم‌ترین لغزشگاه‌های جوانان و دانشجویان در حوزه معرفتی و شناختی سطحی‌نگری‌هاست که نهج‌البلاغه پس از قران کریم قوی‌ترین و مطمئن‌ترین ابزار عمق بخشیدن به اندیشه‌ها است.
انوری تأکید کرد: اساتید در مقام یک پدر معنوی در کنار دانش‌افزایی باید از طریق آگاهی‌بخشی و آموختن اندیشیدن به آنها سلامت عقل و پایداری در دین را تقویت کرده و آنها را از لغزش‌های رفتاری نجات بخشند.
مدیر بنیاد نهج‌البلاغه استان اردبیل، سوق دادن پایان‌نامه‌ها به آموزه‌های علوی و کتاب گرانسنگ نهج‌البلاغه را در دانشگاه‌ها ضروی دانست.
انتهای پیام

captcha