کد خبر: 3468003
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
اکبرزاده‌خیاوی:

آفرینش دانش‌پرور است/ قرآن الگوی نجات تمام بشریت است

گروه اندیشه: عضو انستیتو پاستور ایران آفرینش را دانش‌پرور دانست و گفت: قرآن الگوی نجات تمام بشریت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، پروفسورعظیم اکبرزاده‌خیاوی عضو انستیتو پاستور ایران، روز گذشته 26 دی‌ماه در نشست تخصصی «دانش و آفرینش» در اردبیل با بیان اینکه همه ما محدود بوده و محدوده‌ای داریم، گفت: به همین جهت خالق یکتای لایتناهی را جز خودش، کسی نمی‌تواند معرفی کند.
وی افزود: هیچ تئوری در کائنات، به اندازه تئوری قرآن کریم متقن نیست و قرآن کریم به این مسأله که آفرینش با یک انفجار بزرگ آغاز شده و با انفجار عظیم دیگری به پایان می‌رسد، اشاره کرده است که امروزه در تئوری‌های علمی به اثبات رسیده است.
اکبرزاده‌خیاوی با بیان اینکه آفرینش دانش‌پرور است و صاحب آفرینش و دانش خداست، تصریح کرد: اینکه می‌بینیم زمین امروزه با کمبود آب مواجه است، بدانیم که خداوند از ما راضی نیست.
عضو انستیتو پاستور ایران با یادآوری اینکه قرآن، قانون ما و الگوی نجات و راهنمای تمامی بشریت است و اگر درست عمل نکنیم متضرر می‌شویم،  افزود: علم، نوری از انوار الهی است و همه این علوم از طرف خلاق علیم به انسان الهام می شود.
اکبرزاده خیاوی تصریح کرد: کشور ما بالاترین کارکنان دولتی را داراست و اکثر درآمد ملی صرف هزینه‌های جاری و خرید می‌شود و تنها با خرید، نمی‌شود کشور را اداره نمود، لذا معتقدم راهی بجز کارآفرینی و تولید فکر و کار  نداریم، پس شایسته است بجای ثروت اندوزی، با کارآفرینی ها تولید ثروت کنیم.
عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران با تأکید بر برقراری تعامل و صمیمیت با یکدیگر و عدم دریغ دانش از همدیگر و نیز ضرورت وجود همدلی و مهربانی میان دانشجو و اساتید، خاطرنشان کرد: همفکری اساتید با دانشجویان در زمینههای علمی وکارآفرینی به رشد و شکوفایی دانشگاه و در نتیجه رونق اقتصادی کشور کمک شایانی می کند.
وی با بیان اینکه بیت‌المال متعلق به همه بوده و اگر ذره‌ای کم‌کاری شود حرام است، اساتید را به ابتکار، خلاقیت و عدم اتکا به بیت‌المال  توصیه کرد و ارائه فناوری را به عنوان ملاک ارتقا مورد تاکید قرار داد.
captcha