کد خبر: 4287698
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹
فرماندار اردبیل مطرح کرد:

تدوین برنامه عملیاتی توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی اردبیل

فرزاد قلندری از تدوین برنامه عملیاتی توسعه عدالت در ایجاد و تجهیز فضا‌های آموزشی با هدف جذب مشارکت مردمی خبر داد.

نشست بررسی مسائل و مشکلات مربوط به فضا‌های آموزشیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، فرزاد قلندری، فرماندار اردبیل ۲۰ خردادماه در نشست بررسی مسائل و مشکلات مربوط به فضا‌های آموزشی، اظهار کرد: در راستای توسعه فضا‌های آموزشی در مناطق مورد نیاز به احداث مدرسه، مشارکت افراد تأثیرگذار محلی در همان مناطق جزو اولویت کاری بوده و برای این برنامه عملیاتی نیازمند کار گروهی هستیم.

وی افزود: برای ایجاد عدالت در توسعه فضا‌های آموزشی در سطح شهرستان اردبیل و روستاها، بایستی وضعیت موجود مدارس، امکانات آموزشی مورد نیاز، آسفالت حیاط مدارس و... براساس اولویت‌بندی و نظام مسائل و نیازمندی‌های واقعی برآورد و اجرایی شود.

فرماندار اردبیل، هدف از تشکیل تیم گروهی را ساماندهی مدارس کانکسی، ساماندهی مدارس سنگی ناایمن در مناطق هدف، کلاس‌های با تراکم ۳۵ نفر و افزایش سرانه فضای آموزشی و بازسازی و مقاوم سازی تعدادی از مدارس فرسوده دانست و از تخصیص و تأمین اعتبار ۳۰ میلیارد تومان برای ۱۰ مدرسه ۱۵ کلاسه در سال جاری از محل اعتبارات استانی و ملی خبر داد.

انتهای پیام
captcha