کد خبر: 4287121
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶
مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل تأکید کرد

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در نظام تعلیم و تربیت

سیداردشیر رشیدی با تأکید بر نقش کلیدی جهاددانشگاهی در عرصه‌های علمی و فرهنگی، این نهاد را متعلق به عموم مردم دانست و بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های آموزشی و علمی آن در نظام تعلیم و تربیت استان تأکید کرد.

نشست  مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل با رئیس جهاددانشگاهی استانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاد‌دانشگاهی استان اردبیل، سیداردشیر رشیدی، مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل، ۱۸ خردادماه در نشست مشترک با رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه آموزش و پرورش نهادی است که هر خانواده‌ای به‌نوعی با آن درگیر است، گفت: ما با آحاد جامعه در ارتباط مستقیم هستیم و بیش از ۲۶۰ هزار دانش‌آموز و بالغ بر ۱۰۰ هزار اولیای دانش‌آموزان در استان اردبیل تحت پوشش این نهاد قرار دارند.

وی تعلیم و تربیت را امری اساسی و مهم در پیشبرد اهداف جامعه دانست و افزود: براساس اسناد بالادستی همچون سند تحول بنیادین، سیاست‌های تحولی مقام معظم رهبری و برنامه‌های توسعه استان، مأموریت‌ها و تکالیف مشخصی برای آموزش و پرورش تعریف شده که بر مبنای آن ارائه خدمات می‌شود.

رشیدی با اشاره به احصای ۷۵۰ چالش در آموزش و پرورش استان تصریح کرد: این چالش‌ها در قالب نظام مسائل طبقه‌بندی و اولویت‌بندی شده‌اند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها، کمبود نیروی انسانی توانمند و فضای آموزشی استاندارد است.

وی با تأکید بر اینکه فقدان کیفیت در نیروی انسانی از اساسی‌ترین مشکلات آموزش و پرورش محسوب می‌شود، اظهار داشت: در ۱۵ سال اخیر، جذب نیروی انسانی باید صرفاً از طریق دانشگاه فرهنگیان انجام می‌شد که با محدودیت‌هایی مواجه شد. این امر آموزش و پرورش را در تربیت نیروی انسانی توانمند دچار مشکل کرده و در این راستا نیازمند استفاده از ظرفیت‌های علمی و آموزشی جهاددانشگاهی هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل همچنین از اقدامات کشوری برای احیای فرآیند جذب نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان خبر داد و آن را گامی مثبت در راستای ارتقای نظام آموزشی کشور دانست.

در ادامه این نشست، حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با قدردانی از همکاری آموزش و پرورش در تأمین فضای فیزیکی مرکز درمان ناباروری این نهاد گفت: با وجود مشکلات در زمینه فضا، این همکاری ارزشمند موجب شده تا بیش از سه هزار خانواده از خدمات این مرکز بهره‌مند شده و صاحب فرزند شوند؛ که این امر نقشی مؤثر در جوانی جمعیت و ایجاد امید در خانواده‌ها داشته است.

وی همچنین به رسانه‌های تحت مدیریت جهاددانشگاهی اشاره کرد و افزود: آماده‌ایم تا در قالب رسانه‌های وابسته، به انعکاس خدمات آموزش و پرورش و جریان‌سازی فرهنگی در سطح استان کمک کنیم.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به اجرای موفق طرح داناب (طرح نجات آب دانش‌آموزی) با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و آموزش و پرورش استان اظهار کرد: این طرح ویژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول برگزار شد و پس از اجرای آن، سطح آگاهی دانش‌آموزان از اهمیت آب از نمره ۷ به ۱۷ ارتقا یافت.

رسولی همچنین از بازسازی و زیباسازی مدرسه روستای کندوان در شهرستان نیر خبر داد و گفت: این اقدام در قالب طرح جهادی با مشارکت اعضای سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اردبیل در اردیبهشت‌ماه سال جاری انجام شد.

وی آموزش‌های تخصصی و مهارتی، کانون‌های ارزیابی شایستگی، حوزه سلامت و درمان، و همکاری‌های پژوهشی را از مهم‌ترین زمینه‌های همکاری بین آموزش و پرورش و جهاددانشگاهی برشمرد و تأکید کرد: جهاددانشگاهی آماده همکاری در این حوزه‌هاست.

در پایان این نشست، مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای برای همکاری‌های مشترک بین جهاددانشگاهی و آموزش و پرورش استان اردبیل تنظیم و به امضا برسد.

انتهای پیام
captcha